L’Ajuntament de Cambrils posa en marxa un Geoportal de consulta urbanística

La nova eina permet explorar sobre un mapa de manera intuïtiva les dades disponibles dels emplaçaments del municipi

L’Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa un Geoportal que permet a la ciutadania consultar de manera més intuïtiva i ràpida les dades disponibles dels emplaçaments del municipi en referència al planejament urbanístic, tant municipal com supramunicipal.  

Les persones usuàries poden localitzar i clicar les parcel·les sobre un mapa o realitzar cerques per direccions o per referència cadastral i obtenir instantàniament la informació relacionada, accedir a l’enllaç directe d l’Street View i fins i tot realitzar medicions.  

La nova eina (https://mapes.cambrils.cat/geoportal) posa a l’abast de tota la ciutadania informacions urbanístiques i cartogràfiques com la referència cadastral, les dades de les parcel·les, les classificacions i qualificacions del sòl per saber què s’hi pot construir, els sectors de planejament, el cadastre, la normativa urbanística corresponent o el catàleg de patrimoni. A més, també es pot generar una fitxa informativa resum de l’emplaçament.  

Fins ara, l’Ajuntament només disposava d’un Sistema informàtic d’Informació Geogràfica de consulta interna. Això significava que les persones que volien informació sobre una finca en concret o sector, havien de sol·licitar les dades a un tècnic del consistori presencialment, per telèfon o correu electrònic, o bé consultar els diferents documents de planificació urbanística, que poden resultar difícils d’interpretar sense uns coneixements previs en aquest àmbit.   

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *