Vuit escoles i instituts de Cambrils exposen les accions de millora pels seus espais verds apadrinats

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes

L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania

Un grups d’alumnes representats de vuit escoles i instituts de Cambrils van oferir ahir a la plaça de la vila un mercat d’experiències per exposar a la ciutadania les accions que han treballat a classe per millorar els espais verds apadrinats en el marc del programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils.  

La trobada, que va comptar amb la participació d’un centenar d’alumnes i mestres, es va iniciar a les 9:30 hores del matí  al Centre Cultural amb la benvinguda institucional de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i una ponència sobre els espais verds urbans a càrrec del tècnic de medi ambient de la URV, Antonio de la Torre.  

Posteriorment, es va portar a terme el mercat d’experiències a la plaça de la Vila, on la ciutadania va poder conèixer els estudis i les iniciatives impulsades pels diferents centres educatius i l’alumnat va compartir les seves idees i propostes.  

Per acabar, es va celebrar la cloenda del projecte amb la presència de la regidora d’Eduació, Ingrid Duch, que va destacar la importància d’impulsar projectes educatius relacionats amb el medi ambient per conscienciar sobre la necessitat de cuidar el planeta i fomentar pràctiques comunitàries més sostenibles. 

El programa Naturalitza’t a Cambrils té com a objectiu la difusió i cura dels espais verds de Cambrils. Per això, cada centre ha apadrinat un espai verd proper, ha estudiat els seus valors i reptes, i d’aquest estudi han sortit petites accions de millora d’aquests espais.  

Els centres educatius participants són l’escola Cambrils, l’escola Guillem Fortuny, l’escola La Bòbila, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, l’Institut Escola Joan Ardèvol, l’institut Cambrils, l’institut La Mar de la Frau i l’institut Cambrils. 

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *