L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona celebra la Jornada Èxit

El segon volum de la publicació #peramoralart i una exposició a l’espai Piscina del centre recullen els projectes de final de grau de la promoció 2021-2022

L’acte ha servit també com a acte de graduació de la setantena d’alumnes que han acabat recentment els seus estudis superiors en arts plàstiques i disseny

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha celebrat aquest dijous la jornada Èxit. L’acte central de la jornada, que ha reunit tota la comunitat educativa i l’entorn professional que col·labora amb l’escola, ha servit per posar en valor el talent i la creativitat de l’alumnat, en especial de la setantena d’alumnes que han acabat recentment els seus estudis de grau superior al centre.

De fet, els treballs finals d’aquests alumnes són els protagonistes de la segona edició de la publicació #peramoralart i de l’exposició que omple l’espai Piscina del centre, on s’ha desenvolupat l’acte, conduït i amenitzat pel músic Joan Reig. Alumnat, professorat, empreses col·laboradores s’han aplegat en un acte encapçalat pel diputat delegat dels centres d’ensenyament de la Diputació, Carlos Brull, i pel director de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, Dani Uzquiano. A més, l’acte ha comptat amb la participació d’una intèrpret de la llengua de signes.

La Jornada Èxit també ha inclòs un fòrum de debat amb la participació d’antics alumnes. Blanca Castillo, exalumna del grau de Gràfica Publicitària; Èric Pereira, d’Animació, i Marc Honrubia, de Fotografia, han compartit amb l’alumnat actual la seva experiència un cop finalitzats els estudis a l’escola.

Preinscripcions al centre, a partir del 26 de maig

Entre el 26 de maig i l’1 de juny es poden formalitzar les inscripcions al centre per poder cursar alguns dels cicles formatius de grau superior que ofereix l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) el curs vinent. En concret, s’hi poden estudiar 7 cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística. El web https://www.dipta.cat/estudiarartidisseny aglutina tota la informació de l’oferta formativa.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *