Cambrils presenta una nova edició del programa d’activitats d’estiu per a joves L’Estenedor

El Departament de Joventut de l’Ajuntament ofereix un calendari de 31 activitats amb un total de 538 places entre juny, juliol i agost a un preu subvencionat

Les inscripcions es poden fer a partir del 29 de maig, a partir de les 11:00h al web www.joventutcambrils.cat o, presencial, a l’Ateneu Juvenil amb cita prèvia

El programa l’Estenedor de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, ofereix enguany 538 places de 31 activitats d’estiu a un preu subvencionat adreçades a joves d’entre 12 i 17 anys. Pel que fa al curs programat de monitor/a de lleure, aquest està adreçat a joves de 18 a 35 anys.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que enguany hem augmentat un 12% el nombre de places respecte de l’any passat, la qual cosa vol dir que estem convençuts dels beneficis que aquest programa ofereix als joves de entre 12 i 17 anys. En aquest sentit, ha recalcat que l’objectiu de L’Estenedor és facilitar a les famílies la possibilitat d’un estiu formatiu, lúdic i assequible per als seus joves.

Pel que fa al contingut del programa, s’ha dividit en quatre grans blocs: Educació; Outdoor; Salud i Cultura; i Creatiu. Algunes de les propostes més destacades son: modelatge en 3D i realitat virtual; vine a vogar; aprèn a fer skate; setmana de manga i cultura japonesa; i diferents tallers per aprendre a fer un còmic, per ser un bon DJ, o per fer maquillatge i pentinats.

D’altra banda, algunes de les activitats clàssiques que tenen molta demanda es repeteixen amb algunes variacions, com és el cas de l’aprenentatge de la llengua anglesa, la robòtica, la creació artística, el teatre, la pintura, la salut emocional o les activitats esportives i lúdiques.

El programa L’Estenedor, que compleix 12 anys, s’emmarca en un dels eixos principals del Pla Municipal de Joventut de Cambrils i totes les activitats programades inclouen un apartat destinat a conscienciar al usuaris vers els valors de sostenibilitat i civisme.

Les inscripcions s’iniciaran a partir del 29 de maig. El tràmit es pot fer a través del web www.joventutcambrils.cat o bé presencialment a l’Ateneu Juvenil.

Les activitats amb tarifació social tindran un descompte del 25% o del 50% que s’aplicarà a totes les persones que compleixin els requisits i ho hagin sol·licitat. La tarifació es pot tramitar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El termini per sol·licitar la tarifació social, és del 15 de maig al 23 de juny.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *