Esquerra Republicana presenta una visió transformadora per al futur de Salou

Sebastià Dominguez, va presentar la seva candidatura per a les properes eleccions locals al parc President Lluis Companys

En el seu discurs, Dominguez va posar èmfasi en la importància d’un municipi just que fomenti el creixement personal i el desenvolupament professional dels seus habitants. Va imaginar un lloc on les persones puguin dur a terme els seus projectes de vida, amb un sistema educatiu públic de qualitat i una oferta de serveis per millorar la vida de la comunitat. Dominguez també va destacar la necessitat que Salou sigui una ciutat dinàmica i emprenedora, apostant per la innovació i promocionant oportunitats de treball digne per a tothom. Va subratllar la importància d’una economia al servei de les persones, garantint una bona qualitat de vida per a tothom.

Abordant la qüestió crucial de la sostenibilitat mediambiental, Dominguez va desvetllar la seva visió d’una transformació verda de Salou. Va dibuixar un municipi on la gent se senti orgullosa de viure, amb aire net i una convivència harmoniosa amb la natura. Per aconseguir-ho, va proposar mesures integrals com la millora del transport públic, incloent una adequada xarxa de carrils bici, convertint Salou en un pioner de la mobilitat sostenible. Dominguez va fer èmfasi que la transició ecològica i energètica seria el nucli de l’agenda del seu govern, assegurant un futur sostenible per a les generacions futures.

Dominguez també va parlar amb passió sobre la importància de la transformació social, defensant l’equitat, l’accessibilitat i la igualtat d’oportunitats. Va imaginar un municipi amb drets socials, laborals i sindicals, on les persones estiguin al centre dels processos de presa de decisions. El seu compromís amb una economia al servei de les persones, i no a l’inrevés, va ressonar profundament entre el públic. Dominguez va destacar la importància d’una societat on dones i homes comparteixin responsabilitats, i on les dones tinguin accés igualitari a àmbits de representació i presa de decisions. Va reafirmar la seva dedicació a lluitar contra les desigualtats i les injustícies, assegurant que ningú quedi arrere.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *