Vermut electoral a Salou: Sempre Salou presenta les seves propostes en un acte festiu a la rotonda del carrer Barcelona amb Via Roma

Marc Montagut lidera un esdeveniment on simpatitzants, votants i ciutadans s’apropen al punt d’informació del partit per conèixer de prop les propostes de Sempre Salou

Aquest migdia, el partit Sempre Salou, liderat per Marc Montagut, va organitzar un acte electoral ben diferent a la rotonda del carrer Barcelona amb Via Roma. Es va tractar d’un agradable vermut al punt d’informació del partit, que va reunir a simpatitzants, votants i ciutadans interessats en conèixer de prop les propostes de Sempre Salou.

L’ambient era festiu i ple d’energia positiva. El punt d’informació estava decorat amb els colors i el logotip del partit, creant un espai acollidor i atractiu per a tots els assistents. L’equip de Sempre Salou, format per voluntaris motivats i compromesos, estava preparat per rebre a tots aquells que s’apropaven amb preguntes o inquietuds.

Marc Montagut, candidat a l’alcaldia, va donar la benvinguda a tothom amb un discurs inspirador i entusiasta. Va destacar l’esperit de la campanya de Sempre Salou, que busca transformar la ciutat en un lloc de 5 estrelles durant tot l’any. Va explicar les propostes clau del partit, com la millora dels serveis municipals, el foment del turisme sostenible, l’impuls de la cultura i l’esport, i la creació d’oportunitats per a la joventut i els emprenedors locals.

Durant l’acte, els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer més detalls de les propostes, debatre amb els membres del partit i fer preguntes directes a Marc Montagut. L’ambient era de diàleg i intercanvi d’idees, on es va posar de manifest la importància de la participació ciutadana en la construcció d’un futur millor per a Salou.

Sempre Salou va aconseguir establir un espai obert i inclusiu, on els ciutadans van poder expressar les seves opinions i preocupacions. El vermut electoral al punt d’informació del partit a la rotonda del carrer Barcelona amb Via Roma va ser una oportunitat única per conèixer de prop el projecte de Sempre Salou i connectar amb la seva visió de futur per a la ciutat.

A mesura que les eleccions s’apropen, els membres de Sempre Salou continuen treballant amb dedicació i il·lusió per aconseguir el suport dels ciutadans i convertir les seves promeses en realitat. La campanya electoral està en plena efervescència i l’acte del vermut al punt d’informació del partit és només un dels molts esdeveniments que Sempre Salou ha preparat per aconseguir l’impuls necessari de cara a les eleccions.

Sempre Salou aposta per un Salou de 5 estrelles durant tot l’any, i és amb aquesta visió que s’han elaborat les propostes més importants del programa electoral. Des de la millora dels serveis municipals fins al foment del turisme sostenible, passant per l’impuls de la cultura i l’esport i l’atenció als col·lectius vulnerables, Sempre Salou ha posat el ciutadà en el centre de les seves polítiques.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *