A Salou arriben els valents per lluitar contra l’okupacio il.legal

Durant aquests dies de campanya electoral, els veïns de Salou ens fan una pregunta; Puc sortir de vacances? Tinc por de què m’ocupin casa meva. Això no es pot permetre….

Valents reclamarà l’apertura d’una oficina ANTIOKUPACIÓ on centralitzar tots els tràmits que comporta la seguretat d’una vivenda, posarem a disposició dels veïns d’un servei municipal treballant colze a colze amb els cossos de seguretat per a erradicar tota mena d’ocupació al nostre municipi i oferir seguretat als nostres propietaris.

No podem permetre aquest assalt a la propietat privada, en Manuel Moreno candidat a l’alcaldia de Salou, junt amb l’equip de valents Salou treballen incansablement per oferir als veïns de Salou una oficina antiokupació, essent pioners.

Aquí no es tracta de parlar ni de dretes ni d’esquerres, es tracta de treballar pels veïns i veïnes de Salou.

Perquè arribarà un moment que tindrà més drets els delinqüents que les persones que paguen impostos.

Arribarà un moment que només tindrem obligacions de pagar impostos, hipoteques i si entra alguna persona a casa nostra li tindrem que pagar la estança. Volen convertir Catalunya en una comuna en la qual només paguen els mateixos de sempre?

Des de Valents Salou tenim molt clar les nostres prioritats: seguretat, treball i llibertat, tot començant per la defensa de la propietat privada, l’oficina antiokupació será una realitat per ajudar a totes aquelles persones que són víctimes d’aquests personatges sense cor i que són capaços de deixar sense casa a gent gran. I és que et tiren la porta a terra i entren a casa amb nens petits, i llavors feina tens per que marxin, això si…. tens que seguir pagant la llum, l’aigua, l’hipoteca sino encara et poden acusar, això no es pot permetre.

No podem permetre aquest assalt a la propietat privada, no podem permetre aquest assalt a la llibertat de les persones i desde Valents Salou treballarem per defensar als nostres veïns

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *