Cambrils en Comú Podem lamenta la utilització dels estereotips de gènere en el plànol comercial de Cambrils

La formació demana al Departament d’Igualtat de l’Ajuntament que sigui molt curós amb totes les publicacions que compten amb el finançament del consistori cambrilenc

Cambrils en Comú Podem lamenta la utilització de la figura que representa els estereotips de gènere perjudicials de forma clara. Fa uns dies, hem tingut coneixement d’una fotografia apareguda en un fulletó publicitari local (Plànol Comercial de Cambrils fet per Cambrils Obert i Unió de Botiguers de Cambrils) que, al nostre parer, fa una representació sexista i poc adequada des del punt de vista de la igualtat de gènere. La fotografia a què ens referim mostra una nena vestida d’adulta fent compres, imatge que, des de la nostra perspectiva, perpetua estereotips de gènere perjudicials.

Aquesta imatge reforça la idea que les dones han de ser objecte de consumisme i promou una imatge inapropiada de la infància en tractar la nena com una versió en miniatura d’una dona adulta. És fonamental fomentar una societat en què es promogui la igualtat de gènere ja des de la infància, evitant qualsevol mena de missatge que reforci rols i estereotips perjudicials. En comptes d’això, cal fomentar l’autonomia, la diversitat i el respecte mutu.

Atès que el Departament d’Igualtat està compromès amb la promoció d’una societat justa i igualitària, sol·licitem que es revisi aquesta publicitat i es prenguin mesures per evitar la difusió d’imatges que promoguin la discriminació de gènere i perpetuïn estereotips negatius.

Al mateix temps, des de Cambrils en Comú Podem demanem que totes les publicacions amb la participació de l’Ajuntament de Cambrils siguin analitzades de forma molt més curosa.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *