Salou-Dream City: Una exposició que transforma la realitat urbana en somnis fotogràfics

La prestigiosa Galeria Antoni Pinyol es vesteix de gala per acollir l’espectacular inauguració de «Salou-Dream City», l’exposició única del reconegut fotògraf i arquitecte Adrià Goula. Aquest dissabte, 27 de maig, a les 12:30, l’artista ens convida a un viatge fascinant a través de les seves imatges captivadores que reinterpretaran el paisatge urbà de Salou.

La mostra ens transporta a un món on les fronteres de la realitat s’esvaeixen i les possibilitats s’amplien. Amb una mirada somiadora, Adrià Goula ens convida a explorar Salou des d’una perspectiva diferent, utilitzant els noms dels edificis com a pont cap a altres realitats imaginàries. A mesura que caminem pels carrers de Salou, ens podem traslladar de Jamaica a La Habana amb només creuar una vorera. De sobte, el barri de Florida es converteix en Bello Horizonte, i en qüestió de minuts, ens trobem entre Maracaibo i Caracas. L’exposició ens revela una cartografia inverosímil, on paradisos com Mallorca, Menorca, Eivissa, Còrsega i Sardenya es fusionen en un paisatge únic.

L’obra de Goula ha estat reconeguda internacionalment i ha estat exposada en prestigioses galeries a França i Espanya. El seu talent i la seva visió artística l’han portat a ser finalista del concurs d’AENA el 2012, així com a participar en esdeveniments de renom com «Descobriments» de PhotoEspaña i el «Full Contact» del Festival Scan de Tarragona el mateix any. Un dels seus treballs més destacats, «Re-Edificatoria», va formar part del Pavelló Espanyol a la Biennal de Venècia del 2016, on va ser guardonat amb el Lleó d’Or. A més, va ser premiat amb el premi «Bienalba a la Producción Fotográfica en Arquitectura» a la Biennal d’Arquitectura de Buenos Aires el 2017. Recentment, el 2020, ha rebut els prestigiosos premis Lux de Plata i de Bronze a la categoria de Fotografia d’Arquitectura i Interiorisme, a més de ser reconegut a la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme el 2021 en la secció de fotografia.

Salou-Dream City és una oportunitat única per deixar-nos captivar per les imatges impactants i suggeridores d’Adrià Goula, i per explorar una visió alternativa del nostre entorn urbà. No us perdeu aquesta ocasió de descobrir una Salou transformada, on la realitat i els somnis es barregen en una simfonia visual sorprendent. A més de les fascinants fotografies, l’exposició «Salou-Dream City» ofereix una experiència immersiva per als visitants. La Galeria Antoni Pinyol ha creat un ambient únic, amb una il·luminació cuidadosament dissenyada per realçar la màgia de les imatges de Goula. A mesura que els espectadors es mouen per l’exposició, es transporten a aquest univers paral·lel, on els somnis es converteixen en realitat visual.

L’obertura de l’exposició serà un esdeveniment especial i exclusiu, amb la presència de reconeguts professionals de l’àmbit de la fotografia, l’arquitectura i les arts visuals.

L’exposició «Salou-Dream City» romandrà oberta al públic fins al 15 de juliol, donant a tots els amants de la fotografia i l’art l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència única. La Galeria Antoni Pinyol estarà oberta de dimarts a dissabte, de 10:00 a 18:00, i l’entrada serà gratuïta per a tots els visitants.

Us convidem a no perdre-us aquesta inauguració espectacular i a deixar-vos endur per la mirada somiadora d’Adrià Goula. Descobriu una Salou que transcendeix la realitat i ens transporta a mons alternatius, on els somnis prenen forma a través de la fotografia. Prepareu-vos per a un viatge visual inoblidable i deixeu-vos inspirar per la màgia de «Salou-Dream City». Us esperem a la Galeria Antoni Pinyol a partir d’aquest dissabte, dia 27 de maig, a les 12:30. No us ho podeu perdre!

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *