L’Ajuntament de Cambrils lliura embolcalls d’entrepà a l’alumnat de 1r i 6è de primària

L’objectiu és fomentar la sostenibilitat substituint els materials d’un sol ús que encara fan servir moltes famílies

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils, complementant les seves actuacions i programes d’educació ambiental a les escoles i instituts del municipi, ha lliurat embolcalls d’entrepà sostenibles a tot l’alumnat de 1r i 6è de primària durant aquest curs 2022-23.  

Aquests embolcalls sostenibles, que es poden rentar, són per substituir el material d’un sol ús dels entrepans que porta la canalla a l’escola, i complementen des de la vessant ambiental el programa d’esmorzars saludables. 

La imatge de l’embolcall, obra de l’il·lustrador Joan Tarés, representa personatges del seguici festiu  de Cambrils com  els gegants, el marquès de los Vélez, la Farnaca, la Galera o els diables. D’aquesta manera, amb aquesta acció es treballa al mateix temps la conscienciació ambiental i el coneixement i difusió  de la cultura popular. 

La regidora d’Educació, Ingrid Duch, ha explicat que la voluntat és donar continuïtat a la iniciativa. “Aquest curs dotarem l’alumnat de 1r de primària de totes les escoles per a que tinguin l’embolcall durant l’etapa escolar i al de 6è que acaba l’escola perquè el facin servir durant l’ESO, però que la intenció és anar-ho ampliant en properes edicions a l’alumnat de secundària”.  

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *