Acte final de campanya de Convergents encapçalat per l’Àlvaro Ferré a l’Hotel California Palace

Salou va vibrar ahir amb l’acte final de campanya del partit Convergents, liderat per l’alcaldable Àlvaro Ferré.

L’Hotel California Palace es va convertir en l’epicentre d’una trobada carregada d’emoció i compromís, on els assistents van tenir l’oportunitat d’escoltar el discurs enèrgic del candidat i gaudir d’una exhibició de la rumba catalana.

L’acte va començar amb la participació del propi Àlvaro Ferré, qui va oferir un breu discurs captivador. Davant dels seus seguidors, Ferré va exposar amb determinació el seu programa electoral, centrant-se especialment en els àmbits clau de Salou: la neteja, el manteniment i la seguretat.

«Nosaltres endreçarem Salou, des dels carrers fins als espais públics, posant especial èmfasi en el benestar dels salouencs i les salouenques. Prioritzarem les necessitats dels infants i de la gent gran, ja que són els col·lectius més vulnerables», va afirmar Ferré amb convicció.

Una de les promeses destacades del candidat de Convergents va ser la de no impulsar obres faraòniques innecessàries, en vista de les prioritats reals del municipi. «Tenim una realitat preocupant, ja que tres de cada cinc persones a Salou no tenen les seves necessitats bàsiques cobertes. Hem de governar per donar a la gent un Salou més net, més ric i més segur», va remarcar Ferré amb vehemència.

En el seu discurs, el líder de Convergents va destacar la importància de convertir Salou en un destí atractiu per als visitants, fomentant una imatge positiva i compromesa amb el benestar de la comunitat local. «Volem ser millors amfitrions, perquè qui vulgui visitar-nos trobi un Salou que tots puguem sentir-nos orgullosos d’ell. Aquest és el gran projecte que millorarà la qualitat de vida de tots nosaltres. Necessitem el suport de cada un de vosaltres. Voteu Àlvaro Ferré, qui farà de Salou la capital internacional de la Rumba Catalana», va concloure Ferré, aconseguint una gran ovació per part de l’audiència.

A l’acte també va participar Amadeu Amaya, destacat membre de la Plataforma per la Defensa de la Rumba Catalana. Aquesta entitat té com a objectiu principal la presentació de la candidatura perquè la Rumba Catalana sigui reconeguda com a Patrimoni Cultural i Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

Amadeu Valentí Amaya, fill de Chacho i actual president de la junta acopanyat per Antoni ‘Sicus’ Carbonell, conegut com a Sabor de Gràcia, va destacar la importància de preservar i promoure la rumba catalana com a part fonamental del patrimoni cultural.

Amb un somriure contagiant, Amadeu Amaya va assenyalar que la rumba catalana té dues característiques fonamentals: aporta alegria i uneix sense distinció de raça, color ni col·lectius. Amb aquesta visió inclusiva i enèrgica, la Plataforma per la Defensa de la Rumba Catalana pretén crear, potenciar i internacionalitzar la indústria, així com establir la marca «Rumba Catalana» com una referència reconeguda a tot el món.

En finalitzar els parlaments, el grup de rumba catalana Sabor de Gràcia va prendre l’escenari i va posar tots els assistents a ballar. Amb els seus ritmes enèrgics i la seva passió per la música, Sabor de Gràcia va crear una atmosfera festiva i vibrant, reflectint la riquesa cultural de la rumba catalana i la seva capacitat d’unir a les persones.

La aposta de Àlvaro Ferré per endreçar Salou i millorar la qualitat de vida dels seus habitants, així com la defensa de la rumba catalana com a part fonamental del patrimoni cultural, van captivar l’audiència i generar un entusiasme contagiant.

Amb el suport de la Plataforma per la Defensa de la Rumba Catalana i la promesa de fer de Salou la capital internacional d’aquest gènere musical, Àlvaro Ferré es presenta com un líder compromès amb el benestar de la seva comunitat i amb la promoció de la cultura local.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *