Convocatòria oberta: Tècnic superior de suport a la gestió al Centre Internacional de Formació Permanent en Turisme

La Fundació URV ha publicat una nova convocatòria per a la cobertura d’una plaça de Tècnic Superior de Suport a la Gestió al Centre Internacional de Formació Permanent en Turisme.

Aquesta oportunitat laboral s’inscriu en el marc de l’expedient C2023054, amb el número de referència 20230731O53 i finalitzarà el període de presentació de sol·licituds el proper 10 d’agost de 2023.

El Centre Internacional de Formació Permanent en Turisme té com a missió promoure el coneixement i la formació en el sector turístic, en col·laboració amb altres entitats i organitzacions vinculades al món del turisme i la geografia. Per a aquesta plaça, es busca un professional altament qualificat amb un perfil especialitzat en turisme o geografia, que pugui aportar el seu coneixement i experiència per al desenvolupament i suport de les activitats de l’entitat.

El tipus de contracte és laboral temporal i es requerirà una titulació de grau i/o màster en l’àmbit del turisme o la geografia, d’acord amb el grup de titulació A1 que correspon a graus universitaris i llicenciatures. Aquesta és una oportunitat única per a aquells professionals que desitgin formar part d’un centre de referència en la formació i promoció del turisme a la regió.

La jornada laboral per a aquesta plaça serà a temps parcial, amb una dedicació de 25 hores setmanals, la qual cosa permetrà als candidats combinar aquesta oportunitat professional amb altres activitats o responsabilitats.

Per a aquells interessats en participar en aquest procés selectiu, la informació completa i les bases específiques de la convocatòria es troben disponibles a la pàgina web de la Fundació URV (https://www.fundacio.urv.cat/ca/fundacio/borsa-treball/2023/). En aquest enllaç, els candidats podran accedir al tràmit i presentar les seves sol·licituds fins a la data límit indicada.

La Fundació URV és una institució reconeguda per la seva excel·lència acadèmica i compromís amb el desenvolupament de professionals qualificats en diferents àmbits. Aquesta convocatòria és una mostra més del seu compromís en promoure l’educació, la formació i l’excel·lència en la indústria turística.

Si ets un apassionat del turisme i la geografia, i busques una oportunitat per desenvolupar la teva carrera professional en un entorn innovador i dinàmic, no dubtis a presentar la teva sol·licitud per a aquesta plaça de Tècnic Superior de Suport a la Gestió al Centre Internacional de Formació Permanent en Turisme. Amb el teu talent i coneixement, pots contribuir a l’impuls del turisme i la promoció de la nostra regió. Endavant, la Fundació URV t’espera perquè siguis part de l’èxit en el sector turístic!

[Font: Universitat Rovira i Virgili]

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *