Pere Granados es reuneix amb el president del Patronat de Turisme de la Diputació per establir estratègies conjuntes.

Un dels aspectes tractats a la reunió ha estat la importància de la interacció entre les zones d’interior i la costa

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de TurismePere Granados, s’ha reunit, aquest passat divendres al matí, amb el president i la directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de TarragonaCarlos Brull i Marta Farrero, respectivament.

En aquesta trobada, en la qual també hi han participat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i vicepresident del patronat de SalouHèctor Maiquez, i la cap de promoció del Patronat Natàlia Bel, s’han intercanviat visions que afecten la promoció de Salou i el desenvolupament turístic, i compartit idees amb vista a potenciar encara més el sector.

Aquesta reunió ha servit, així mateix, per acostar posicions i identificar punts en comú, amb la idea de forjar línies estratègiques comunes en diversos mercats i segments i treballar conjuntament en projectes futurs innovadors i sostenibles.

Un altre dels aspectes tractats a la reunió ha estat la importància de la interacció entre l’interior i la costa.

«La bona entesa que hem experimentat en aquesta reunió és un pas transcendental cap a una col·laboració més estreta i una promoció més efectiva de la marca turística», ha afirmat l’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados.

El compromís i la sintonia d’aquestes entitats – el Patronat Municipal de Turisme de Salou i el de la Costa Daurada – són el testimoni de l’avanç cap a una gestió turística integrada i col·laboradora.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *