303 infants i adolescents han gaudit d’activitats socioeducatives a través del programa «Conviu l’estiu»

303 infants i adolescents de Reus han gaudit d’activitats socioeducatives a través del programa «Conviu l’estiu» des del 4 de juliol fins al divendres 11 d’agost.

Aquest programa s’organitza a diversos punts de la ciutat, per tal d’estendre per tot el municipi l’oferta socioeducativa. Per accedir a aquestes activitats que es fan durant l’estiu, organitzades per la Regidoria de Benestar, tenen prioritat els infants i adolescents amb famílies en situació de vulnerabilitat social i infants vinculats a les activitats dels barris. Hi han participat 53 infants més que l’estiu del 2022.

Del 3 de juliol a l’11 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, s’han ofert 150 places setmanals durant el juliol i 70 durant l’agost adreçades als infants de Reus d’edats entre els 3 i els 12 anys. D’aquesta manera, s’ha tornat a recuperar el nombre de places que hi havia abans de la pandèmia.

Entre altres propostes lúdiques, s’han fet activitats aquàtiques a les piscines del Club Natació Reus Ploms i del Reus Deportiu, excursions i sortides i s’han establert espais per poder treballar i elaborar les emocions.

Aquestes activitats socioeducatives es fan a l’Escola Mowgli, l’Escola Rosa Sensat i el Centre Cívic Migjorn i estan conduïdes per educadors/es socials, integradors/es i monitors/es del lleure.

A més d’aquest programa, la Regidoria de Benestar també ha facilitat l’accés a 104 infants als casals organitzats per entitats així com als municipals, organitzats per la Regidoria d’Educació i Ciutadania. L’objectiu és garantir un lleure inclusiu i integrador que permeti incrementar i diversificar les oportunitats educatives més enllà de l’escola.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *