Subvenció per la Contractació d’Activitats de l’Ecatàleg

La Diputació de Tarragona augmenta el suport econòmic destinat a la Pobla de Massaluca per impulsar la cultura local

La Diputació de Tarragona ha decidit incrementar significativament l’import de la subvenció que atorga a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca per a la contractació d’activitats culturals incloses a l’Ecatàleg de programacions culturals dels ens locals. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la cultura i les activitats culturals al municipi durant l’any 2023.

L’Ecatàleg, una eina important per fomentar la cultura local, és una recopilació de propostes i activitats culturals que els ajuntaments poden incorporar al seu programa d’actes. Aquesta subvenció permet als ens locals de la província de Tarragona finançar i dur a terme diverses activitats que enriqueixen la vida cultural de les seves comunitats.

L’Ajuntament de la Pobla de Massaluca, en la seva aposta per consolidar la cultura local i oferir un ampli ventall d’opcions als seus ciutadans, ha decidit fer ús d’aquesta subvenció per augmentar l’oferta cultural al municipi. Gràcies a aquesta inversió addicional, la Pobla de Massaluca comptarà amb una dotació total de 12.104,53 € per dur a terme diferents esdeveniments i activitats culturals al llarg de l’any 2023.

L’increment de l’import de la subvenció ha estat benvingut per part de l’Ajuntament, ja que li permetrà programar una varietat d’activitats culturals que enriqueixin la vida de la comunitat i promoguin la cultura local. Aquestes activitats podrien incloure exposicions d’art, concerts, representacions teatrals, tallers i altres esdeveniments que arribin a tots els sectors de la població.

La cultura és un element fonamental per a la cohesió social i el benestar de les comunitats, i la inversió en aquest àmbit és una inversió en el futur de la societat. La Diputació de Tarragona demostra el seu compromís amb la cultura local i el suport als ajuntaments en aquesta important tasca de promoció cultural.

En resum, la decisió de la Diputació de Tarragona d’augmentar l’import de la subvenció per a la contractació d’activitats de l’Ecatàleg a la Pobla de Massaluca és una excel·lent notícia per als amants de la cultura i un pas fonamental en la promoció de les arts i la cultura a la província de Tarragona. Es espera que aquesta iniciativa tingui un impacte positiu en la vida de la comunitat i contribueixi al desenvolupament cultural de la regió.

Font: Ajuntament de la Pobla de Massaluca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *