Salvador Illa i Pere Granados enfoquen el futur del turisme a Salou

L’alcalde de Salou ha defensat un paper més proactiu cap a l’aeroport de Reus i considera que donada la importància del turisme al territori el Govern català hauria de tenir una conselleria de Turisme.

Salvador Illa ha reafirmat el seu compromís i suport al macrocomplex Hard Rock.


El primer secretari del PSC i líder de l’oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, s’ha desplaçat aquest matí a Salou. A l’Ajuntament de la capital de la Costa Daurada ha estat rebut per l’alcalde Pere Granados i els membres del seu equip de Govern. 

L’enfocament de la visita s’ha posat en l’anàlisi de qüestions polítiques actuals i l’abordatge, amb representants del sector turístic, de la crucial contribució econòmica de la indústria del turisme al territori, així com la seva adaptació als reptes emergents al voltant del canvi climàtic i la sostenibilitat. L’alcalde de Salou considera que la indústria turística, atesa la seva importància, hauria de tenir una secretaria general i una conselleria de Turisme.

La trobada amb representants del sector turístic del territori presidida per l’alcalde de Salou i el president del grup parlamentari del PSC, ha comptat amb l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, diversos diputats socialistes i els presidents de les Cambres de Comerç de Tarragona i Reus. En la seva intervenció, Pere Granados ha destacat la importància de la indústria turística com a motor econòmic, tot defensant un enfocament més proactiu cap a l’aeroport de Reus.

Tant Granados com Illa han fet èmfasi en la necessitat d’abraçar «idees» i «plantejaments realistes» que posin l’accent en la competitivitat del sector turístic.

En un gest que denota una visió a llarg termini, tant Illa com l’alcalde de Salou han ressaltat que les decisions preses actualment tindran un impacte significatiu i transcendental en el futur del país, en la propera dècada. Han subratllat que la clau per a un progrés sostenible rau en un consens ampli a nivell nacional, treballant junts per a aconseguir un país i territori més competitius, sense deixar de tenir en compte el context internacional i europeu.

El líder del PSC, que s’ha trobat amb representants del sector turístic, ha reafirmat el seu compromís i suport al macrocomplex Hard Rock, un projecte que generarà prosperitat, activitat econòmica i ocupació a Salou, beneficiant, així, tant el territori com el conjunt del país.

En última instància, el missatge clau que s’ha transmès és la necessitat de treballar en col·laboració per assegurar el creixement continu i l’estabilitat del sector turístic, mantenint una visió optimista i constructiva del futur. L’èmfasi rau en garantir que les ciutats líders del sector prosperin en un ambient segur i políticament estable, la qual cosa contribuirà al benestar de Salou, la seva regió circumdant i, en última instància, de tot el territori.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *