Augment Rècord en el Turisme Estranger a Catalunya al Juliol del 2023

Catalunya ha experimentat un augment extraordinari en el turisme estranger al juliol del 2023, segons les últimes dades proporcionades per TUREST (Turisme i Estadística de Catalunya). El nombre de turistes estrangers que han visitat aquesta regió ha ascendit a 2,3 milions, enfront dels 2,0 milions que es van registrar al mateix mes l’any anterior. Aquesta xifra representa un impressionant augment interanual del 16,2%, destacant el gran atractiu que Catalunya exerceix sobre els viatgers internacionals.

Orígens Diversificats

Entre els països d’origen dels turistes estrangers, tres destaquen com els principals contribuents a aquest augment rècord: França, el Regne Unit i els Estats Units. França encapçala la llista amb 486,8 milers de visitants, seguit pel Regne Unit amb 256,5 milers i els Estats Units amb 201,7 milers. Aquesta diversitat d’origens reflecteix la popularitat internacional de Catalunya com a destinació turística.

Motius de Visita Variats

La diversitat d’activitats i experiències que ofereix Catalunya és evident en els motius dels viatges dels turistes estrangers. Segons les estadístiques, els viatges d’oci són els més populars, amb una afluència de 2,1 milions de turistes. A això se sumen 130,0 milers de viatges per altres motius, com ara salut, estudis o reunions familiars. Els viatges de negoci també han contribuït al boom del turisme, amb 83,8 milers de visitants que van triar Catalunya com a destinació per a les seves activitats professionals.

Preferències d’Allotjament

Pel que fa als tipus d’allotjament, els hotels i establiments similars lideren la preferència dels turistes, amb 1,5 milions de visitants que van optar per aquesta opció d’allotjament. No obstant això, els habitatges de lloguer també han guanyat popularitat, registrant 346,6 milers de turistes que van optar per allotjar-se en aquesta modalitat. Aquesta diversitat d’opcions d’allotjament permet als visitants gaudir d’una estada a Catalunya adaptada a les seves preferències personals.

Aquestes xifres impressionants del turisme estranger reflecteixen no només l’atractiu de Catalunya com a destinació turística, sinó també la seva capacitat d’adaptació i la seva diversitat d’opcions per als visitants. Amb l’esperança de continuar amb aquesta tendència positiva, Catalunya es reafirma com una destinació de primer ordre per a tots aquells que busquen gaudir d’experiències úniques i inoblidables.

Font: Idescat

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *