2a edició de la Fira “De Roquetes Vi, i Punyetes Baixo”

Segona Edició de la Fira «De Roquetes Vi, i Punyetes Baixo»

Els amants del vi, la música en viu i els productes locals tenen una cita ineludible el proper 10 de setembre a Roquetes, ja que arriba la segona edició de la Fira «De Roquetes Vi, i Punyetes Baixo». Aquesta iniciativa, organitzada pel Ajuntament de Roquetes, promet una jornada plena d’entreteniment i gastronomia, tot ambientat amb la millor música en directe.

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça de Roquetes, on es reuniran els millors cellers de les Terres de l’Ebre per oferir als assistents una varietat exquisida de vins per degustar. A més, es podrà gaudir d’una àmplia selecció de productes locals, que inclouen des de plats tradicionals fins a delicioses opcions modernes.

La música en viu serà una part fonamental de la fira, amb un programa que satisferà tots els gustos. La jornada començarà a les 19.00h amb l’obertura oficial de la fira. Seguidament, a les 19.30h, l’escenari acollirà l’actuació del «Dudu Urban Duet», que oferirà una eclèctica combinació de Soul, Jazz i Bossa Nova, perfecta per acompanyar una degustació de vins.

La música i el ball es fusionaran a les 21.00h amb l’actuació de «Svving Airlines», una banda que transportarà els assistents als anys 30 i 40 amb el seu repertori de swing, ideal per ballar a l’estil Lindy Hop i gaudir de la vetllada amb energia i elegància.

A les 22.30h, «ELMA» prendrà l’escenari per oferir un toc de rumba i pop, creant una atmosfera animada i festiva que serà l’acompanyament perfecte per a més degustacions de vins i menjars locals.

I per tancar la nit amb una nota memorable, a les 23.59h, «All-i-oli» oferirà versions rock en català de cançons conegudes, que seran una delícia per als oïts i una oportunitat perfecta per gaudir de la música en companyia d’amics i família.

La Fira «De Roquetes Vi, i Punyetes Baixo» promet ser una jornada inoblidable plena de cultura, gastronomia i entreteniment per a tots els gustos. És una oportunitat única per explorar la riquesa de la cultura local i gaudir de la música en viu mentre es degusten els millors vins de les Terres de l’Ebre. No us perdeu aquesta experiència única a Roquetes el proper 10 de setembre.

Font: Ajuntament de Roquetes

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *