Celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Montmell: Cercavila, Ball de Bastons i Vermut Popular

Un cop més, la Diada Nacional de Catalunya s’acosta i l’Ajuntament del Montmell ha preparat una jornada plena d’activitats per celebrar aquesta data tan important per a la cultura i la història catalana. El 11 de setembre és una data que recorda els fets de 1714 i commemora la resistència del poble català, i al Montmell, no es queden enrere en la celebració d’aquesta jornada cabdal per a la identitat catalana.

Cercavila per La Joncosa: Una Festiva Processó pel Poble

Les celebracions començaran amb una espectacular cercavila que recorrerà els carrers del pintoresc poble de La Joncosa. L’inici d’aquest esdeveniment està previst per les 10:30 hores i es durà a terme des de l’aparcament del Centre Cívic de La Joncosa. Aquesta cercavila, que promet ser un espectacle colorit i alegre, inclourà elements tradicionals que recorden la història i la cultura catalana. És una oportunitat única per veure la comunitat local unida en una mostra de solidaritat i orgull català.

Ball de Bastons: Una Tradició Cultural Viva

Seguint amb la celebració, després de la cercavila, se celebrarà un autèntic Ball de Bastons a la mateixa ubicació. Aquest ball, amb arrels profundes en la cultura catalana, és una representació artística que implica la coordinació i la destresa dels balladors amb els bastons. És una experiència única que reflecteix la passió del poble català per les seves tradicions.

Vermut Popular: Moment de Convivència i Comunió

Un cop finalitzat el Ball de Bastons, es convidarà tota la comunitat a gaudir d’un vermut popular gratuït a la plaça de la llar d’infants de La Joncosa. Aquest és un moment per a la convivència, la comunió i el compartir entre veïns i visitants. És una oportunitat per fer amistats noves, xerrar sobre la jornada i gaudir de la gastronomia local i la cultura catalana.

L’Ajuntament del Montmell us convida a participar activament en aquesta celebració de la Diada Nacional de Catalunya. La jornada promet ser una experiència inoblidable per a tots els assistents. És una oportunitat de mostrar el vostre suport a la cultura i la identitat catalanes, així com d’apreciar les tradicions i l’esperit comunitari de La Joncosa i el Montmell en conjunt.

Us animem a unir-vos a nosaltres el 11 de setembre per aquesta celebració, i recordem que la cultura i la història catalanes són un tresor que mereix ser compartit i preservat per a les futures generacions. Us hi esperem amb els bracos oberts i els cors plens de passió i orgull.

Font: Ajuntament de Montmell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *