El Hub Foodtech & Nutrition reprèn el seu calendari amb una jornada dedicada a la innovació i les tendències al sector agroalimentari

El Hub Foodtech & Nutrition organitza una jornada sobre innovació i tendències que es durà a terme el dia 21 de setembre. El programa se centrarà en explicar nous models de negoci i en donar a conèixer inciatives innovadores i startups que treballen productes en línia amb les noves tendències del mercat agroalimentari.

El divulgador científic i tecnòleg alimentari, Mario Sánchez Rosagro, moderarà la jornada que s’iniciarà amb la xerrada “El food design com a motor d’innovació”, a càrrec de Mariana Eidler, Food Design Lab Director d’Elisava i cofundadora de Fork.

Seguidament, Miguel Angel Cubero, CEO d’Ingredalia, explicarà «La recuperació d’ingredients de valor afegit. El model de negoci d’Ingredalia». Aquesta startup ha estat guanyadora dels Premis Ingenia Startup, els quals tenen com a objectiu donar a conéixer startups agroalimentàries amb projectes de gran impacte en l’àmbit del producte, procés, seguretat alimentària, consumidor, sostenibilitat, envasat o digitalització.

La jornada també comptarà amb una conversa sobre «La proteïna, canvi de paradigma» amb Jordi Calbet, CEO d’Iberinsect i Mario Muñoz, MicroAlgae. A més hi haurà una taula rodona on es parlarà de «Startups: la necessitat de la tecnologia i la innovació per a l’alimentació del futur» i que comptarà amb la participació de Mayte Corbinos – CEO Amar81, Humbert Conti – CEO de Kensho i Victor Manuel Sánchez – CEO Sorbos. D’altra banda, la tècnica d’enllaç de la Unitat de Valorització de la Fundació URV, Àngels Luque, i la cap de vendes de NT Sensors (spinoff URV), Blanca Santomás, exposaran la seva experiència en relació a «»Recerca i transferència en l’àmbit del food sector a la URV». Per acabar, un cop extretes les conclusions de la jornada, hi haurà cafè-networking amb tots els assistents.

La inscripció a la jornada està oberta i es pot fer clicant aquí.

El Hub Foodtech & Nutrition és una iniciativa impulsada des de REDESSA que promou la creació d’un ecosistema de col·laboració publicoprivat d’empreses, institucions i centres de recerca de l’àmbit tecnològic i alimentari de la Catalunya Sud. Actualment, el Hub compta amb una cinquantena d’empreses i institucions adherides.

Aquesta jornada està organitzada per REDESSA i la URV i compta amb la col·laboració d’EURECAT, ACCIÓ i IRTA, i el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *