Jordi Fortuny i Guinart s’incorpora com a nou director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball

Jordi Fortuny i Guinart ha estat nomenat director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, en substitució de Sofia Moya Pereira, que ocupava el càrrec des del mes de setembre de 2021.

Nascut a Tarragona l’any 1963, Fortuny és llicenciat en Ciències Químiques per la UB (Facultat de Químiques de Tarragona), assolint l’especialitat de Química Industrial. Ha treballat a la indústria química i de control. També ha estat docent de Física i Química i va ser el director fundador de l’Institut de Bonavista. De l’any 2007 al 2019 va exercir d’Inspector d’Educació a Tarragona.

Paral·lelament, també ha estat professor de la UOC, ha participat en nombrosos cursos, congressos i ha impartit formació a funcionaris, a més de formar part de tribunals de selecció de personal.

Conseller a l’Ajuntament de Tarragona per la coalició entre Esquerra Republicana de Catalunya, Moviment d’Esquerres i Moviment Demòcrata Català des del 2015, ha estat primer i segon tinent d’Alcalde del consistori, així com coordinador de l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert (2019-2023). També ha estat president de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) i de l’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) i Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), durant els anys 2019-2023.

D’altra banda, Sofia Moya passarà a ocupar el càrrec de coordinadora del Departament d’Empresa i Treball als serveis territorials del Penedès

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *