L’Institut Jaume I de Salou ofereix una oportunitat única per a l’obtenció del Cicle Inicial de Vela

L’Institut Jaume I de Salou, conegut per la seva dedicació a l’educació i la formació integral dels seus alumnes, ofereix una emocionant oportunitat per als amants del mar i la navegació: el cicle inicial de vela. Amb l’obertura de les inscripcions per al curs 2023-2024, l’Institut Jaume I presenta un itinerari que guiarà els interessats cap a l’obtenció d’aquesta certificació de manera àgil i efectiva.

Aquí teniu els passos clau per aconseguir el cicle inicial de vela a l’Institut Jaume I de Salou:

1. Matrícula a la prova específica (Del 1 al 12 de setembre): El primer pas per iniciar aquest emocionant viatge és inscriure’s a la prova específica. Aquesta etapa de matrícula es realitza del 1 al 12 de setembre, així que assegureu-vos de no perdre aquesta data límit.

2. Prova d’accés (30 de setembre a Barcelona): El segon pas implica la realització de la prova d’accés, que tindrà lloc el 30 de setembre a Barcelona. Si no aconsegueixes aprovar-la en aquesta ocasió, no t’amoïnis, ja que hi haurà una altra oportunitat al febrer per intentar-ho de nou.

3. Matrícula al cicle a l’INS Jaume I (A partir d’octubre): Si superes amb èxit la prova d’accés, el següent pas és la matrícula al cicle de vela a l’Institut Jaume I. Les inscripcions estaran obertes a partir d’octubre, i això marca el començament de la teva formació en aquest emocionant camp.

4. Bloc específic (Setmana Santa): El programa està dissenyat per oferir una formació completa i pràctica en vela. Durant la Setmana Santa, els estudiants es centraran en blocs específics per aprofundir en els coneixements i habilitats necessàries per a la navegació segura i efectiva.

5. Bloc comú (Maig i juny): Els mesos de maig i juny estan reservats per al bloc comú, on es cobriran temes que són rellevants per a tots els navegants, independentment del seu nivell d’experiència. Això garanteix que els alumnes tinguin una base sòlida en tots els aspectes de la vela.

6. Bloc de pràctiques (Juny i juliol): Finalment, juny i juliol es dediquen a les pràctiques, una part essencial de la formació. Aquí, els estudiants tindran l’oportunitat de posar en pràctica tots els coneixements adquirits i adquirir experiència real en navegació.

L’Institut Jaume I de Salou està compromès amb l’èxit i el creixement dels seus alumnes i ofereix aquesta oportunitat única per als apassionats de la vela. Així que no ho dubteu més, si teniu el somni de navegar pels mars i les aigües obertes, feu el pas i inscriu-vos en aquest emocionant cicle formatiu.

Recordeu que la navegació pot ser una experiència emocionant i desafiadora, però amb la formació adequada de l’Institut Jaume I, podeu estar segurs que esteu en bones mans i que us preparareu per afrontar els oceans amb confiança i destresa.

No perdeu l’oportunitat de seguir la vostra passió i iniciar el vostre viatge cap al món de la vela. Els somnis poden fer-se realitat, i l’Institut Jaume I us està esperant per ajudar-vos a assolir-los.

Font: IES Jaume I

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *