Vols treballar des del coworking de Riudoms? S’obre el període d’inscripcions!

L’Ajuntament de Riudoms obre un període d’inscripcions per tal que qualsevol autònom o PIME pugui treballar a l’espai de coworking situat a l’antiga Llar dels Jubilats (plaça de l’Església 7). El període d’inscripció s’iniciarà a finals d’aquest mes de setembre. La data concreta s’anunciarà properament. Una vegada obert el període d’inscripcions, els sol·licitants tindran 10 dies naturals per presentar la documentació requerida.

L’equipament es destina a emprenedors i petites empreses per tal que hi puguin dur a terme la seva activitat laboral en condicions òptimes. A dia d’avui ja l’utilitzen diverses persones. Si hi estàs interessat, ja pots contactar amb l’Ajuntament a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, enviant un correu a ajuntament@riudoms.cat o trucant al telèfon 977850350. Cal tenir en compte que la normativa vigent no permet que persones que teletreballen des de casa per a una empresa puguin fer ús d’aquest espai.

El coworking ubicat a l’antiga Llar de Jubilats disposa d’una sala de treball, una sala de reunions, un espai per a desar-hi el material de neteja i serveis. D’altra banda, l’Ajuntament treballa perquè a mig termini aquest coworking es traslladi a les Escoles Velles, un equipament que a hores d’ara s’està acabant d’habilitar.

Les bases reguladores de la convocatòria i les normes d’ús de l’Espai Coworking Riudoms es poden consultar en aquest enllaç.

Font: Ajuntament de Riudoms

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *