1180 alumnes del municipi tornen a les aules aquesta setmana

El curs a Alcanar ha començat amb 1180 alumnes: 608 a l’Escola Joan Baptista Serra, 86 a l’Escola Marjal i 486 a l’Institut Sòl de Riu. De moment, aquest curs hi ha el mateix nombre alumnes que l’anterior. Això no obstant, al llarg de l’any pot continuar augmentant el nombre d’estudiants, ja que la matrícula viva d’inici de curs no està tancada.

Enguany, com a novetat, el curs a Alcanar ha començat amb el nou Cicle Formatiu de Grau Bàsic d’ Agrojardineria i Composicions Florals, una branca d’estudis professionals fins ara inexistent a les Terres de l’Ebre.

Amb aquests estudis s’aprendrà a preparar el terreny, els substrats i les instal·lacions de protecció i reg per a la implantació i producció del material vegetal; a implantar gespa; a sembrar, plantar i trasplantar conreus i a fer treballs de decoració floral, entre altres tasques. A més, amb aquesta titulació s’obté l’ESO i es pot accedir, o bé al món laboral o al batxillerat o bé als cicles formatius de grau mitjà.

“El curs ha iniciat amb normalitat, amb molta il·lusió per part d’alumnes i professors, un goig tornar a veure la vida d’ensenyament i aprenentatge als centres educatius”, ens explica Xavi Barrera, el regidor d’Eduació.

Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *