El I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení arriba demà al Palau d’Esports

El partit amistós enfrontarà el València Bàsket, campiones de la Liga Femenina Endesa, i el Barça CBS, quartes classificades a la mateixa competició

Aquest dissabte 9 de setembre, el Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània acollirà el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení. El partit amistós començarà a les 19 h i enfrontarà el València Basket, actuals campiones de la Lliga Femenina Endesa i el Barça CBS, quartes classificades a la mateixa competició. Tothom que vulgui viure en directe d’aquest partit podrà entrar al Palau d’Esports gratuïtament fins a completar l’aforament màxim de 2.400 localitats.

El Trofeu Ciutat de Tarragona ja havia existit en bàsquet masculí, amb diferents noms i formats. Enguany, es recupera gràcies a una estreta col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i els clubs de la ciutat; i la voluntat és que l’esdeveniment es consolidi. En aquesta primera edició, l’organitzador és el Club Bàsquet Tarragona (CBT).

“Demà el Palau d’Esports acollirà un esdeveniment esportiu de gran nivell, la ciutadania tindrà l’oportunitat de gaudir en directe del bàsquet femení”, ha manifestat el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, qui ha agraït “la implicació, esforç, entusiasme i il·lusió” de totes les entitats i persones que han fet possible la recuperació del I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *