Interior posa a disposició dels ajuntaments un web amb materials de les campanyes del Departament

Es podrà accedir i descarregar campanyes relacionades amb trànsit, incendis forestals o consells de seguretat d’estiu i hivern, entre d’altres.

Ja es troben disponibles al web la campanya d’alertes de Protecció Civil, la d’incendis forestals F*C OFF o la de la nova app dels Mossos d’Esquadra, entre d’altres

El Departament d’Interior ha creat una pàgina web on es publiquen, de forma freqüent i actualitzada, les campanyes informatives sobre les principals àrees d’actuació relacionades amb les emergències i la seguretat. L’enllaç és la següent: https://interior.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/

L’objectiu de la pàgina web és que els ajuntaments d’arreu del territori puguin accedir a cartells, fulletons, continguts per xarxes socials i materials audiovisuals amb informació de servei. Les campanyes tenen relació amb temes vinculats al trànsit, la seguretat, els incendis forestals o els accidents per risc químic, entre d’altres.

Actualment, ja es poden consultar i descarregar les següents campanyes:

●En cas d’emergència greu: alerta al mòbil!

●F*C OFF.

●Nova App de Mossos d’Esquadra.

●A la carretera, no te la fotis.

●Efecte Bombolla.

Els materials estan en diferents formats i poden ser utilizats en totes les plataformes (pàgines web d’Ajuntaments, premsa, àudio…) i xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram). També es pot accedir a la pàgina del Departament d’Interior (https://interior.gencat.cat/ca/inici/index.html), on es pot consultar els temes d’actualitat del Departament així com les àrees d’actuacions que s’estan executant actualment.

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *