La Diputació de Tarragona impulsa la transició energètica i l’acció climàtica amb subvencions a l’Ajuntament de Prades

La Diputació de Tarragona continua avançant en la seva missió de promoure la transició energètica i l’acció climàtica a través de la concessió de subvencions significatives a les entitats locals. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Prades ha estat l’afortunat receptor de fons destinats a diverses actuacions crucials en aquest àmbit, com es va anunciar en la convocatòria del 2022.

Aquesta inversió significativa demostra l’compromís ferri amb la sostenibilitat i la mitigació del canvi climàtic de la Diputació de Tarragona i l’impuls de projectes que contribueixin al benestar de la comunitat i la preservació del medi ambient.

Línia 1 – Incendis: Una de les principals preocupacions a la regió és la prevenció i la resposta a incendis forestals, especialment en l’època estival. En aquest sentit, l’Ajuntament de Prades ha rebut una subvenció de 14.681,24 € per a les seves actuacions en aquest àmbit. Aquesta inversió s’utilitzarà per a la millora de la prevenció d’incendis, l’adquisició d’equips i la formació de personal per garantir una resposta més eficaç davant d’aquestes situacions crítiques.

Línia 2 – PAESC (Plans d’Acció d’Energia Sostenible i Clima): La lluita contra el canvi climàtic també es troba al capdavant de les prioritats de la Diputació de Tarragona. Per això, s’han atorgat 29.807,64 € a l’Ajuntament de Prades per a actuacions relacionades amb els Plans d’Acció d’Energia Sostenible i Clima. Aquestes iniciatives estan dissenyades per promoure la transició cap a energies més netes i sostenibles, reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i millorar la qualitat de vida dels habitants de Prades.

Línia 4 – Residus: La gestió de residus és una altra àrea crucial en la lluita contra el canvi climàtic i la millora de la sostenibilitat. En aquest sentit, l’Ajuntament de Prades rebrà una subvenció de 10.000,00 € per a les seves actuacions relacionades amb els residus. Aquest finançament es destinarà a la implementació de mesures que promoguin la recollida selectiva i el reciclatge, així com a la millora de la gestió de residus a nivell local.

Aquesta iniciativa de la Diputació de Tarragona reflecteix un compromís ferm envers la sostenibilitat i l’acció climàtica a nivell local, i es converteix en un exemple a seguir per altres regions que també busquen fer front als desafiaments del canvi climàtic. Les inversions en incendis, plans d’energia sostenible i residus no només contribuiran a la protecció del medi ambient, sinó que també milloraran la qualitat de vida dels ciutadans de Prades. Així, la Diputació de Tarragona es consolida com un actor clau en la lluita per un futur més sostenible i resistent al canvi climàtic a la regió.

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *