L’Ajuntament de Palma d’Ebre reforça la seva flota de Protecció Civil amb un nou vehicle finançat pel Ministeri de l’Interior

L’Ajuntament de Palma d’Ebre ha assolit un important pas cap a una millor preparació per a situacions d’emergència, ja que ha rebut un nou vehicle de Protecció Civil, totalment subvencionat pel Ministeri de l’Interior a través de la Direcció General de Protecció Civil i Emergències. Aquesta adquisició s’emmarca dins les subvencions destinades a les entitats locals adscrites als Plans d’Emergència Nuclear de l’anualitat 2022.

El nou vehicle representa una inversió significativa en la seguretat i la capacitat de resposta de l’Ajuntament davant de situacions d’emergència, com ara catàstrofes naturals, incendis o altres situacions crítiques. Aquesta adquisició és fruit de l’esforç coordinat entre l’Ajuntament i les autoritats de Protecció Civil a nivell nacional.

A més, l’adquisició d’aquest vehicle demostra el compromís de l’Ajuntament de Palma d’Ebre en la millora contínua de la seguretat pública i la preparació per a emergències, garantint així la protecció dels seus ciutadans en tot moment.

En resum, l’Ajuntament de Palma d’Ebre celebra la recepció del seu nou vehicle de Protecció Civil, una adquisició que millorarà significativament la capacitat de resposta davant de situacions d’emergència i reforçarà la seguretat de la comunitat. Aquesta inversió subvencionada pel Ministeri de l’Interior és un pas positiu cap a una resposta més eficaç en casos d’emergència i un exemple de col·laboració entre les administracions per garantir la seguretat dels ciutadans.

Font: Ajuntament de Palma d’Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *