Oportunitat de Treball: Tècnic d’Oficina Tècnica a EMATSA

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, SA (EMATSA) ha anunciat una excitant oportunitat de treball per a professionals qualificats en l’àmbit de l’enginyeria i l’arquitectura. L’oferta consta d’una plaça de Tècnic d’Oficina Tècnica i ofereix als candidats la possibilitat de formar part d’una empresa reconeguda i influent en la gestió de recursos hídrics i infraestructures a la ciutat de Tarragona.

Amb un identificador de convocatòria 20210210O57, els interessats tenen fins al 24 de setembre de 2023 per presentar les seves sol·licituds. Aquesta oportunitat de treball ofereix als professionals la possibilitat de contribuir al desenvolupament de projectes tècnics significatius i de vital importància per a la comunitat de Tarragona.

Detalls de la Oferta:

  • Posició: Tècnic d’Oficina Tècnica
  • Finalització de presentació de sol·licituds: 24/09/2023
  • Sistema de selecció: Concurs oposició o valoració de mèrits i prova
  • Tipus de personal: Laboral
  • Grup de titulació o assimilat: A – Grau universitari
  • Titulació requerida: Titulació universitària en la branca d’enginyeria i/o arquitectura
  • Altres requisits: Coneixement del català i del castellà / Carnet de conducció B1 o superior

Aquesta oportunitat és ideal per als professionals amb una formació acadèmica en enginyeria o arquitectura que desitgin contribuir a l’administració local i al desenvolupament de projectes significatius. La plaça ofereix una oportunitat única de creixement professional i desenvolupament de carrera en un entorn dinàmic i desafiador.

Per obtenir més informació i presentar la sol·licitud, es recomana als candidats visitar la pàgina web oficial d’EMATSA, on es pot trobar la informació completa de la convocatòria, així com els formularis de sol·licitud i els detalls del procés de selecció. L’enllaç a la pàgina web de l’ens convocant és el següent: Pàgina web EMATSA.

A més, els candidats poden accedir al tràmit i descarregar els documents relacionats amb la convocatòria mitjançant aquest enllaç: Accés al tràmit.

A EMATSA, es valora la diversitat i s’encoratja a tothom amb les qualificacions adequades a presentar una sol·licitud. Aquesta és una oportunitat per unir-se a una organització compromesa amb la prestació de serveis d’aigua de qualitat a la ciutat de Tarragona i el desenvolupament sostenible de la regió.

No deixis passar aquesta oportunitat de contribuir al futur de Tarragona i d’avançar en la teva carrera professional. Presenta la teva sol·licitud aviat i estigues a punt per formar part de l’equip d’EMATSA.

Font: Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, SA (EMATSA)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *