Oportunitat laboral com a Conserge a Mont-roig del Camp: Sol·licituds obertes fins al 25 de setembre

Mont-roig del Camp és una localitat amb un gran dinamisme i, com a resultat, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha anunciat una oportunitat de feina interessant per a aquells que busquin una ocupació com a conserge. L’Entitat Pública Empresarial de Serveis i Obres de Mont-roig (Nostreserveis) ha obert una borsa de treball amb l’objectiu de cobrir places de conserge, i el termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 25 de setembre de 2023.

Identificador de la convocatòria: 20230904O10

Aquesta oportunitat de treball està destinada a aquells amb un perfil de formació C2, que inclou persones amb el títol d’ESO, graduat escolar, FP de 1r grau o cicles formatius de grau mitjà. La titulació requerida per a aquesta posició és un títol de graduat escolar o una declaració jurada, així com una Formació Professional de 1r Grau o equivalent.

A més de les qualificacions educatives, hi ha altres requisits importants per als candidats. Es requereix un nivell A2 de català, que és fonamental per a la comunicació amb els residents i la integració a la comunitat local. També és necessari tenir el permís de conduir de categoria B, ja que aquesta posició pot implicar desplaçaments o tasques relacionades amb la mobilitat.

El procés de selecció es realitzarà mitjançant un concurs o una valoració de mèrits, la qual cosa significa que les qualificacions acadèmiques i altres experiències professionals seran determinants per a la selecció dels candidats. Això obre la porta a candidats amb una àmplia gamma d’experiències laborals i formació educativa.

Per als interessats, és important destacar que aquesta és una posició de personal laboral temporal, la qual cosa pot ser una oportunitat ideal per a aquells que busquin guanyar experiència laboral o explorar una carrera en el sector públic.

Com presentar la sol·licitud:

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de setembre de 2023, seguint les instruccions proporcionades al web de l’ens convocant: https://mont-roig.cat/lajuntament/funcionament/recursos-humans/convocatories/processos-selectius-de-nostreserveis/.

A més, per a més informació sobre el procés i els detalls específics de la convocatòria, es pot accedir al tràmit a través del següent enllaç: https://nostreserveis.eadministracio.cat/info.0.

Aquesta és una oportunitat única per unir-se a l’equip de Mont-roig del Camp i contribuir al benestar de la comunitat local com a conserge. Si compleixes els requisits i estàs buscant una nova oportunitat laboral, no dubtis a presentar la teva sol·licitud abans del termini.

Mantingues-te informat sobre les darreres convocatòries i oportunitats laborals a Mont-roig del Camp visitant el web de l’Ajuntament i de Nostreserveis. La teva propera carrera podria començar aquí!

Font: Ajuntament de Mont-roig del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *