Speed Dating Laboral a Cunit: L’oportunitat perfecta per trobar feina

Cunit, un petit i encantador municipi a la costa de Tarragona, està oferint una oportunitat única per a aquells que estan buscant feina o desitgen canviar d’ocupació. L’Ajuntament de Cunit, en col·laboració amb el projecte «Treball a les Comarques del Baix Penedès,» està organitzant un esdeveniment de Speed Dating Laboral que promet connectar persones en cerca de feina amb empreses de la comarca que volen contractar personal. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc el proper 20 d’octubre a El Vendrell, és una oportunitat imperdible per aquells que busquen una nova oportunitat laboral o volen iniciar una carrera en la indústria o la logística.

Què és el Speed Dating Laboral?

El Speed Dating Laboral és un format innovador d’entrevistes de selecció que permet als candidats i les empreses conèixer-se en un entorn relaxat i eficient. En aquest esdeveniment, les entrevistes tenen una durada de 10 a 15 minuts, la qual cosa permet als candidats destacar les seves habilitats i experiència de manera concisa i als reclutadors conèixer diverses persones en un curt període de temps.

Quines empreses participaran?

L’objectiu d’aquest Speed Dating Laboral és connectar els candidats amb empreses del sector de la indústria i la logística de la comarca del Baix Penedès que estan interessades en contractar personal. Aquestes empreses han demostrat un interès genuí en ampliar els seus equips i estan buscant professionals amb ganes de treballar i fer una diferència en els seus projectes. És una oportunitat excepcional per a aquells que volen ingressar o fer progressos en aquests sectors.

Com inscriure’s i què cal esperar?

Les entrevistes seran concertades amb cita prèvia, la qual cosa permetrà als candidats i les empreses organitzar-se de manera eficient. Per inscriure’s o obtenir més informació sobre l’esdeveniment, podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors a través de les següents vies:

  • Pàgina web: orientaciocomarca2Qleina.org i orientaciocomarcalQcalafell.cat
  • Telèfons de contacte: 681 373 979 i 680 856 941

Una oportunitat per als residents de Cunit i voltants

Aquest Speed Dating Laboral no només beneficia als residents de Cunit, sinó també a aquells que viuen a les poblacions veïnes. És una oportunitat per establir connexions importants amb empreses locals i explorar noves oportunitats laborals a la comarca del Baix Penedès.

Si esteu buscant feina o voleu canviar d’ocupació en el sector de la indústria o la logística, no deixeu passar aquesta oportunitat. Reserveu la data del 20 d’octubre i assegureu-vos de participar en aquest esdeveniment de Speed Dating Laboral organitzat per l’Ajuntament de Cunit i el projecte «Treball a les Comarques del Baix Penedès.» Potser, el vostre pròxim lloc de treball està a només una breu conversa de distància.

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *