Torna el cap de setmana de mobilitat sostenible a Cunit, amb la Caminada i la Pedalada populars

Cunit torna a posar el granet de sorra en la Setmana de la Mobilitat Sostenible, com en els darrers anys.

La caminada popular de la Setmana de la Mobilitat sostenible d’enguany, i que s’inclou també dins de la programació del Tot Natura de Cunit, com a sortida inaugural de la temporada de tardor, tindrà lloc el 16 de setembre, sortint de l’estació de Cunit a les 8:00 h.

Es tracta d’una travessa molt variada i atractiva, sempre per la costa, resseguint el GR-92, passant per trams de platja, de passeig i camins de ronda, amb una distància de 18,5 Km., però molt planer amb un desnivell que no arriba als 100 m, passant sobretot per punts molt emblemàtics com la desembocadura del Foix, el Racó de Santa Llúcia , els Colls, Sant Cristòfor, a banda dels passeigs marítims de Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i el llarg Passeig de la Ribera de Sitges, finalitzant a l’estació.

Sortida gratuïta en la qual només s’ha de costejar el bitllet de tren de retorn a Cunit. No cal inscripció prèvia i només cal presentar-se al lloc i hora de la sortida. Hora prevista de retorn a Cunit: 13.30 h aprox.

Diumenge 17 de setembre serà el torn de la tradicional pedalada popular de Cunit pel nucli antic ai la zona de platja, amb un recorregut circular de 6 Km i un desnivell de 50 m, molt planera i apta per a tots els públics. La inscripció s’efectuarà abans de la sortida. Hora de concentració a les 10:00 h amb sortida prevista al voltant de les 10.30 h- Hi haurà activitats de seguretat viària, un sorteig, refrigeri a l’arribada i lliurament d’un record commemoratiu.

Font: Ajuntament de Cunit

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *