Universitat Rovira i Virgili (URV) Ofereix Oportunitats Laborals: 1 Plaça de Tècnic Mitjà de Suport a l’Institut de Ciències de l’Educació

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha anunciat una nova oportunitat laboral per a aquells que busquen desenvolupar la seva carrera en l’àmbit de l’educació i la administració. La URV està cercant un Tècnic Mitjà de Suport per unir-se a l’Institut de Ciències de l’Educació, oferint una plaça per als candidats qualificats. Aquesta convocatòria representa una oportunitat emocionant per a aquells amb la titulació requerida i l’entusiasme per contribuir al camp de l’educació.

Detalls de la Convocatòria

L’anunci, amb identificador 20230904O16, és accessible mitjançant l’expedient LE2322030 i es podrà presentar sol·licituds fins al 14 de setembre de 2023. El sistema de selecció utilitzat serà a través d’un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, i el tipus de contracte ofert és laboral temporal. Aquesta oportunitat està orientada a candidats amb una titulació universitària de grau mitjà o graduat universitari.

El Grup de titulació o assimilat requerit per a aquesta plaça és A2, que correspon amb un grau universitari, similar a una diplomatura. L’àrea de matèries per a aquesta posició és d’Administració especial sense especificar.

Com Presentar una Sol·licitud

Si esteu interessats en aquesta oportunitat laboral i compleixeu amb els requisits establerts, podeu presentar la vostra sol·licitud a través del l’enllaç d’accés al tràmit proporcionat per la URV: Accés al tràmit. Tot i això, és important assegurar-vos de llegir atentament la convocatòria completa i proporcionar tota la informació requerida segons les instruccions establertes per la universitat.

Per a més informació detallada sobre aquesta oportunitat laboral, podeu consultar la pàgina web de l’ens convocant a través de l’enllaç següent: Web de l’ens convocant.

Contribuint a l’Educació a través de la URV

La Universitat Rovira i Virgili té una llarga història de compromís amb l’educació i la investigació de qualitat. Aquesta oportunitat laboral representa una manera emocionant de formar part d’una institució acadèmica reconeguda internacionalment i contribuir al desenvolupament de l’educació i la formació dels professionals del futur.

Si teniu la passió per l’educació i la capacitat per aportar les vostres habilitats i coneixements a aquest àmbit, no dubteu a explorar aquesta convocatòria i presentar la vostra sol·licitud abans del 14 de setembre de 2023. La URV està buscant candidats compromesos i qualificats per unir-se al seu equip i contribuir al seu missatge de promoció de l’educació de qualitat.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *