11 de setembre. Vermut amb música catalana en la Diada Nacional de Catalunya a Corbera d’Ebre

Un any més, el municipi de Corbera d’Ebre es prepara per celebrar amb entusiasme la Diada Nacional de Catalunya, una jornada que commemora la resistència i la determinació del poble català. L’Ajuntament de Corbera d’Ebre ha organitzat diverses activitats per a tots els seus veïns i visitants, destacant l’esperat «Vermut amb Música Catalana» que tindrà lloc el mateix 11 de setembre.

Aquesta festa, que es durà a terme al Bar Casal Municipal, promet ser una oportunitat única per gaudir de la música tradicional catalana en un ambient festiu i agradable. L’actuació estarà a càrrec de DJ Clux, un conegut amant de la música catalana que posarà ritme a la celebració.

L’esdeveniment està programat per començar a les 12:00 hores i finalitzar a les 13:30 hores. Durant aquest temps, es convidarà a tots els assistents a degustar un vermut, una beguda típica que no pot faltar en una celebració com aquesta. L’Ajuntament de Corbera d’Ebre vol subratllar que el vermut serà gratuït per a tots els presents com a mostra de gratitud per la seva participació i compromís amb la Diada Nacional de Catalunya.

La Diada Nacional de Catalunya és una data especial que recorda els fets històrics que van tenir lloc el 11 de setembre de 1714 i simbolitza la lluita i la determinació del poble català per preservar la seva identitat i cultura. L’Ajuntament de Corbera d’Ebre, amb aquest «Vermut amb Música Catalana,» vol contribuir a mantenir viva aquesta tradició i oferir als seus habitants una manera alegre i festiva de celebrar aquesta important efemèride.

Es convida a tots els veïns de Corbera d’Ebre i als visitants que es trobin en la zona a unir-se a aquesta celebració i a gaudir d’una jornada plena d’esperit català, música emocionant i companyia amigable. L’Ajuntament espera que aquesta activitat contribueixi a mantenir viu l’esperit de la Diada Nacional de Catalunya i que tothom pugui gaudir d’un dia inoblidable.

No oblideu posar-vos els vostres millors vestits i gaudir d’aquest «Vermut amb Música Catalana» en honor a la Diada Nacional de Catalunya. Us esperem a tots amb els brços oberts i la música catalana com a companya de festa!

Font: Ajuntament de Corbera d’Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *