Ajuntament de Tortosa Ofereix Oportunitat de Treball com a Secretari

Tortosa està buscant un nou secretari per unir-se al seu equip municipal. Aquesta oportunitat de treball s’ha obert a través d’un procés selectiu rigorós, oferint als candidats la possibilitat de formar part d’una administració pública compromesa amb el servei a la comunitat.

A continuació, presentem els detalls d’aquesta oportunitat laboral:

La Posició: Secretari de l’Ajuntament de Tortosa

Identificador: 20230908O6
Plaça Disponible: 1
Data de Finalització de Presentació de Sol·licituds: 25 de setembre de 2023
Requisits i Processos de Selecció:

Tipus de Personal: Funcionari interí
Grup de Titulació o Assimilat: A1 – Grau universitari (correspondència amb llicenciatures)
Titulació Requerida: El candidat ha de ser en possessió del títol universitari de llicenciat/da, enginyer/a, arquitecte/a o de grau.
Altres Requisits: Nivell C1 de català
Sistema de Selecció: El procés de selecció pot seguir una de dues vies: concurs oposició o valoració de mèrits i prova. Això significa que els candidats seran avaluats basant-se en les seves qualificacions i experiència, així com en la seva capacitat per realitzar les tasques requerides per al càrrec de secretari municipal.

Àmbit de Treball:
El secretari de l’Ajuntament de Tortosa té un paper crucial en la gestió dels processos de secretaria, intervenció i tresoreria. Aquesta posició implica responsabilitats importants per assegurar que l’administració pública funcioni de manera eficient i serveixi adequadament als ciutadans.

Aquesta oportunitat de treball és una excel·lent oportunitat per a aquells que desitgin contribuir al creixement i el benestar de la comunitat de Tortosa.

Els interessats han de presentar les seves sol·licituds abans del 25 de setembre de 2023, seguint les instruccions proporcionades a la convocatòria oficial.

L’Ajuntament de Tortosa valora la diversitat i l’oportunitat per a tothom, fent així que aquesta posició sigui accessible per a tots els qualificats. Si compliu amb els requisits i aspireu a contribuir al funcionament d’aquesta ciutat històrica, no dubteu a presentar la vostra sol·licitud.

Mantingueu-vos atents a aquesta oportunitat única de treball i no deixeu passar la oportunitat de ser part de l’equip municipal de Tortosa, una ciutat amb una rica història i un futur prometedor.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *