Els nostres mossèns prenen possessió dels nomenaments del juliol

Aquest dimarts 5 de setembre, a la capella del Seminari, juntament amb quasi una cinquantena d’altres persones amb càrrecs de reponsabilitat diocesanes y parroquials, Mn. Santi, Mn. Jori i Mn. Josep M., van fer el jurament de fidelitat i van prendre possessiò de les seves respectives responsabilitats.

A més de les seves responsabilitats personals como a consiliaris i serveis diocesans, van prendre possessió, com a rectors “in solidum” de les parròquies de Santa Maria del Mar i Sant Ramon Nonat de Salou, Sant Esteve Protomàrtir de Vila-seca i Sant Sebastià de La Canonja.

Aquets nomenaments parroquials estan fets en el marc de la nova organització diocesana a base de Unitats Pastorals, per la quan les nostres parròquies faran UPA (Unitat Pasteral), a les parròquies de Vila-seca i La Canonja.

Aquests nomenaments no sols suposaran un esforç de dedicació i treball pels mossès, sinó que en clau de sinodalitat, com a comunitat parroquial, haurem de d’afrontar el futur amb corresponsabilitat i fraternitat. Què Dèu ens acompanyi.

Font: Agrupació de parròquies Santa Maria del Mar i Sant Ramon Nonat

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *