FRAME Film Festival: El Curtmetratge Arriba a Riba-roja d’Ebre

El FRAME Film Festival, festival itinerant de curtmetratges que recorre la província de Tarragona, arriba a Riba-roja d’Ebre els dies 16 i 17 de setembre. Aquest esdeveniment cultural promou el cinema en format curt i dóna als cineastes emergents l’oportunitat de mostrar les seves creacions a un públic àvid de noves experiències cinematogràfiques.

Una Oportunitat per a Riba-roja d’Ebre

La inclusió de Riba-roja d’Ebre en el calendari del FRAME Film Festival és una oportunitat emocionant per a aquesta localitat. La projecció de curtmetratges ofereix als habitants de Riba-roja d’Ebre una finestra única al món del cinema independent i un espai per a la reflexió i el diàleg sobre els temes que aquests curtmetratges poden abordar.

Aquesta és una oportunitat per experimentar la diversitat de gèneres, estils i narratives que el curtmetratge ofereix. Des del drama fins a la comèdia, passant per la ciència-ficció i el documental, el públic de Riba-roja d’Ebre tindrà l’oportunitat d’explorar una varietat de perspectives i històries en aquesta selecció de curtmetratges.

Participació del Públic

Una característica distintiva del FRAME Film Festival és que el públic té un paper actiu en la determinació dels guanyadors. Durant la Fase Classificatòria, els assistents a les projeccions poden votar pel seu curtmetratge preferit, ajudant a decidir quin serà el guanyador de Riba-roja d’Ebre. Això permet als espectadors influir directament en l’èxit dels cineastes i en la difusió dels seus treballs.

El Camí cap als Premis TALENT FRAME

Els curtmetratges guanyadors de Riba-roja d’Ebre i de totes les altres localitats col·laboradores de la fase classificatòria tindran l’oportunitat de competir als Premis TALENT FRAME. Aquest reconeixement és atorgat per un jurat format per professionals del sector audiovisual i representa un pas important per als cineastes emergents cap a una carrera cinematogràfica prometedora.

Una Cita Cultural a No Perdre’s

El FRAME Film Festival a Riba-roja d’Ebre no només és una oportunitat de gaudir de grans produccions de curtmetratges, sinó també una experiència cultural en si mateixa. És un espai de trobada on la comunitat pot compartir emocions, opinions i passió pel cinema.

No deixeu passar aquesta oportunitat de ser part d’aquesta celebració del curtmetratge a Riba-roja d’Ebre. Us convidem a unir-vos a les projeccions, votar pel vostre curtmetratge preferit i ser part de l’entusiasme que el FRAME Film Festival porta a la vostra localitat. Amb un programa ric i divers, segur que trobareu curtmetratges que us inspirin i emocionin. Prepareu-vos per a un cap de setmana ple de cinema i cultura a Riba-roja d’Ebre els dies 16 i 17 de setembre.

Font: Ajuntament de Riba-roja d’Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *