L’Ajuntament ofereix suport a la comunitat marroquina del municipi

El consistori se solidaritza amb el poble marroquí pel terratrèmol d’aquesta passada nit al Marroc, expressa el seu condol a les famílies de les víctimes i es posa a disposició de la comunitat marroquina, el grup d’estrangers més nombrós al municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lamenta profundament les conseqüències del terratrèmol que ha patit aquesta passada nit a la regió del sud-oest de Marràqueix, al Marroc, i que ha causat la mort de més de 1.000 persones i centenars de ferits i desapareguts. El consistori vol expressar el seu ferm suport al poble marroquí davant aquesta difícil situació i trasllada el seu condol a les famílies de les víctimes.

L’alcalde, Fran Morancho, s’ha posat en contacte amb representants de la comunitat marroquina al municipi per traslladar-los el suport i col·laboració de l’Ajuntament en tot allò que puguin necessitar. Cal recordar que actualment consten empadronats a Mont-roig del Camp gairebé 900 persones marroquines, prop d’un 7% de la població total, constituint el grup d’estrangers més nombrós al municipi.

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *