L’EMT habilita per Santa Tecla un bus llançadora a la zona de concerts del Parc Francolí

Del 15 al 24 de setembre, amb motiu de les festes de Santa Tecla, l’Empresa Municipal de Transports (l’EMT) reforça el servei d’autobusos municipals per apropar les activitats festives a tothom i potenciar la mobilitat sostenible.

Els 10 dies de Santa Tecla, L’EMT fa un reforç generalitzat de les línies, on el servei de bus nit (TGNit) de les línies L71, L72 i L73 realitzaran el servei nocturn, totes les nits del 15 al 24 de setembre.

Amb motiu dels concerts multitudinaris que tindran lloc al Parc del Francolí els dies 16, 17, 22 i 23 de setembre, l’EMT habilitarà un servei especial de bus llançadora que connectarà la plaça Imperial Tàrraco (parada Trenet) amb la plaça de les Corts Catalanes (parada Francesc Macià).

La llançadora, que no tindrà parades intermèdies, adequarà l’inici i el final del servei als horaris dels concerts: començarà a funcionar una hora abans dels concerts i acabarà el servei una hora després de la seva finalització. Durant la franja horària que durin els concerts els autobusos llançadora faran el recorregut de connexió de les dues places de forma continuada. Per aquest servei especial seran vàlids tots de transport habitualment admesos per L’EMT.

Els horaris aproximats d’inici i final de llançadora seran els següents:

DIA 

INICI_Plaça Imperial Tarraco

Finalització. Pl. Corts Catalanes

16.09.2023

22.00h

4.30h

17.09.2023

17.00h

22.20h

22.09.2023

22.00h

4.30h

23.09.2023

20.00h

4.30h

El dia 23 de setembre, tot coincidint amb el Dia de la Mobilitat Sostenible i la Diada de Santa Tecla, tots els autobusos municipals seran gratuïts.

Sonia Orts, presidenta de l’empresa Municipal de Transports: “Aquest any, a més de fer el reforç habitual del servei hem activat un autobús llançadora que faciliti als ciutadans i ciutadanes arribar a la zona del Parc del Francolí on es celebraran els concerts més destacats de les festes”. Així mateix, afegeix Sonia Orts: “Vull agrair l’esforç i la disponibilitat de tot l’equip de l’EMT que durant tot l’any, però de forma més intensa durant les dues setmanes de festes, s’involucren al màxim per poder donar un servei de màxima qualitat als usuaris i usuàries del transport públic”

L’EMt vol recordar que a Tarragona disposa d’una xarxa de pàrquings dissuasius a les diferents entrades de la ciutat que estan connectats amb les diferents línies d’autobusos: Horta Gran, Tabacalera, Cementiri i a la Vall de l’Arrabassada (prop de l’Estadi).

Destacar, també, que la xarxa de pàrquings tancats municipals de la ciutat ofereix una tarifa nocturna molt reduïda i un màxim diari de 4,95 €.

Podeu consultar les ubicacions dels pàrquings municipals i pàrquings dissuasius al web aparcamentstgn.com.

Per detalls i horaris de línies d’autobús consulteu la informació al web emtanemabtu.cat i l’app ETMou

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *