Oportunitat Laboral a Ascó: Convocatòria de Places de Tècnic Auxiliar de Vídeo a Ascó Televisió

Ascó, Tarragona: L’Ajuntament d’Ascó ha anunciat una emocionant oportunitat laboral per als apassionats de la producció audiovisual i la comunicació. Amb l’objectiu de reforçar l’equip d’Ascó Televisió, s’ha obert la convocatòria per a les places de Tècnic Auxiliar de Vídeo.

Identificador de la convocatòria: 20230908O8

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 9 d’octubre de 2023. Aquesta oportunitat de treball s’ha estructurat a través d’un sistema de selecció que pot incloure diferents etapes com concurs, oposició, valoració de mèrits i prova, tot amb l’objectiu de garantir la selecció del candidat o candidata més qualificat.

Aquesta posició s’ofereix com a contracte laboral temporal i està dirigida a persones amb una formació acadèmica de nivell C2, que inclou aquells que han completat l’ESO, graduat escolar, FP de primer grau o cicles formatius de grau mitjà.

Un requisit fonamental és estar en possessió del títol de Tècnic en Vídeo Disc-Jockey i So o equivalent, o bé comptar amb un certificat de professionalitat de nivell 2 de la família d’imatge i so. Això garanteix que els candidats estiguin ben preparats per a les responsabilitats relacionades amb la producció de contingut audiovisual.

A més de les qualificacions acadèmiques, es requereixen altres requisits com un nivell B2 de català i disposar del permís de conduir de tipus B. Aquests requisits ajudaran a assegurar que el candidat o candidata sigui apte per a les demandes del lloc de treball.

Les matèries relacionades amb aquesta posició es centren principalment en imatge i so, la base de la producció de contingut per a Ascó Televisió.

Per a més informació i per presentar la sol·licitud, podeu visitar el lloc web de l’Ajuntament d’Ascó a través del següent enllaç: https://asco.eadministracio.cat/info.0.

Aquesta oportunitat és una crida als apassionats de la comunicació i la producció audiovisual per formar part de l’equip d’Ascó Televisió i contribuir a la creació de contingut de qualitat per a la comunitat local. No deixeu passar aquesta oportunitat si teniu les qualificacions i l’entusiasme per unir-vos a aquesta emocionant aventura laboral a Ascó.

Font: Ajuntament d’Ascó

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *