Oportunitat Laboral a la Ràpita: Convocatòria de Places d’Oficial 1a de Jardineria

L’Ajuntament de la Ràpita ha anunciat una excel·lent oportunitat de treball per als amants de la jardineria i la conservació del medi ambient. S’ha obert la convocatòria per a les places d’Oficial 1a de Jardineria, amb l’objectiu de reforçar els esforços de manteniment i millora dels espais verds a la localitat.

Identificador de la convocatòria: 20230901O6

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 9 d’octubre de 2023. El procés de selecció per a aquesta oportunitat laboral es realitzarà mitjançant un sistema que pot incloure concurs, oposició, valoració de mèrits i proves pràctiques, amb l’objectiu de garantir que els candidats seleccionats comptin amb les habilitats necessàries per a la tasca.

Aquesta posició pot ser temporal o interina, oferint una flexibilitat que permet als candidats adaptar-se a les seves circumstàncies laborals.

Els candidats han de tenir una formació acadèmica de nivell C2, que inclou aquells que han completat l’ESO, graduat escolar, FP de primer grau o cicles formatius de grau mitjà. La titulació requerida és el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, el Graduat Escolar, la Formació Professional de primer grau o equivalent. Això assegura que els candidats tinguin una base educativa sòlida per al lloc de treball.

A més de les qualificacions acadèmiques, es requereix un nivell B1 de català per assegurar una comunicació eficaç en un entorn laboral local.

Les matèries relacionades amb aquesta posició se centren principalment en la jardineria, incloent el manteniment i la millora d’espais verds a la comunitat.

Per a més informació i per presentar la sol·licitud, podeu visitar el lloc web de l’Ajuntament de la Ràpita.

Aquesta és una gran oportunitat per als amants de la naturalesa i la jardineria per contribuir al manteniment i la bellesa del paisatge de la Ràpita. No deixeu passar aquesta oportunitat si teniu les qualificacions i la passió per unir-vos a aquesta missió de conservació ambiental a la vostra comunitat.

Font: Ajuntament de la Ràpita

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *