Processos Selectius al Consell Comarcal del Tarragonès: 4 Places de Treballador Social a la Xarxa Bàsica

El Consell Comarcal del Tarragonès ha obert un nou procés selectiu per cobrir quatre places de Treballador Social a la xarxa bàsica, amb l’objectiu de reforçar els serveis socials de la comarca i millorar l’atenció a la ciutadania. A continuació, detallem tota la informació rellevant sobre aquesta convocatòria.

Detalls de la Convocatòria

Identificador: 20220406O74 Expedient: CCT003-22 Finalització de presentació de sol·licituds: 09/10/2023

Requisits Mínims

Els candidats interessats en aquesta oportunitat de treball hauran de complir amb els següents requisits:

  • Tipus de Personal: Laboral
  • Grup de Titulació o Assimilat: A2 – Grau universitari (correspondència amb diplomatures)
  • Titulació Requerida: Diplomat o Grau en Treball Social o equivalent
  • Altres Requisits: Nivell C1 de català / Permís de conduir

Processus de Selecció

El procés de selecció podrà realitzar-se mitjançant concurs oposició o valoració de mèrits i prova, segons les necessitats de la convocatòria.

Matèries a Desenvolupar

Els candidats seleccionats treballaran principalment en el camp de Serveis Socials, contribuint a l’atenció de les persones i les famílies més vulnerables de la comarca.

Observacions Importants

Aquesta convocatòria té com a objectiu estabilitzar l’ocupació temporal, en línia amb l’Article 2.1 de la Llei 20/2021 i l’Addenda 2018 del contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya 2016-2019.

Més Informació

Per a més detalls sobre aquest procés selectiu, els interessats poden consultar la web de l’ens convocant, el Consell Comarcal del Tarragonès, a través del següent enllaç: http://www.tarragones.cat/serveis/administracio-comarcal/recursos-humans/convocatories

Aquesta és una oportunitat única per a professionals del Treball Social que vulguin contribuir a millorar la qualitat de vida dels habitants del Tarragonès a través de la seva dedicació i coneixement. La convocatòria estarà oberta fins al 9 d’octubre de 2023, així que no perdeu l’oportunitat de formar part d’aquest important projecte en l’àmbit dels serveis socials.

Font: Consell Comarcal del Tarragonès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *