Processos Selectius al Patronat Municipal de Música de Vila-seca: Oportunitat per als Apassionats de l’Oboè

El Patronat Municipal de Música de Vila-seca ha anunciat una oportunitat única per als amants de la música i especialment per als oboistes. Amb l’objectiu de continuar fomentant la cultura musical a la localitat, s’ha obert un procés selectiu per ocupar la plaça de Professor Auxiliar d’Oboè. Aquesta convocatòria, amb identificador 20230901O5, ofereix una oportunitat única per als músics professionals amb la passió per l’oboè.

Els candidats interessats poden presentar les seves sol·licituds fins al 28 de setembre de 2023, i es poden aplicar mitjançant diversos mètodes de selecció, incloent concurs, oposició, valoració de mèrits i prova. Aquesta variabilitat en els mètodes de selecció permet als candidats mostrar les seves habilitats i experiència de diverses maneres, garantint un procés just i equitatiu.

L’ocupació oferida és de caràcter laboral temporal, ideal per als músics que busquen una oportunitat d’enriquiment professional. El grup de titulació o assimilat requerit per a aquesta plaça és A2, que correspon a un grau universitari o equivalents, com les diplomatures. Tanmateix, el requisit més crític és la titulació específica en música, necessitant un Títol Superior de Música amb especialització en Oboè o una equivalent.

Les matèries a ser impartides inclouen Educació Musical i Música, oferint als candidats seleccionats l’oportunitat de compartir la seva passió i coneixement amb els alumnes del Patronat Municipal de Música de Vila-seca.

Per als candidats interessats, la sol·licitud i tota la informació detallada està disponible a través de l’enllaç d’accés al tràmit: Enllaç al Tràmit

El Patronat Municipal de Música de Vila-seca està compromès en enfortir la seva oferta educativa i la seva influència en la comunitat musical local. Aquesta oportunitat d’ocupació representa un pas significatiu en aquesta direcció, i convida als talents musicals a unir-se a aquesta missió mentre enriquixen les vides de joves estudiants de música a Vila-seca. Si ets un músic apassionat amb la titulació adequada, aquesta és la teva oportunitat de fer una diferència en el món de la música local.

No deixis passar aquesta oportunitat única de compartir la teva passió per l’oboè i contribuir a l’educació musical a Vila-seca. Sol·licita avui mateix i forma part d’aquesta estimada institució musical.

Font: Ajuntament de Vila-seca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *