Processos selectius per una plaça de Tècnic Superior de Suport a la Gestió a la USPIR de la Fundació URV

La Fundació URV (Universitat Rovira i Virgili) ha obert una convocatòria per a la selecció d’un Tècnic Superior de Suport a la Gestió a la Unitat de Suport a les Propostes Internacionals de Recerca i Innovació (USPIR). Aquesta oportunitat laboral ofereix una excel·lent opció per als professionals interessats en formar part d’una institució acadèmica de prestigi i contribuir al món de la recerca en els àmbits de les Ciències Experimentals.

Detalls de la convocatòria:

  • Identificador: 20230907O11
  • Expedient: C-2023/055
  • Finalització de presentació de sol·licituds: 17/09/2023
  • Sistema de selecció: Concurs o valoració de mèrits
  • Tipus de personal: Laboral
  • Grup de titulació o assimilat: A – Grau universitari
  • Titulació requerida: Titulació universitària en els àmbits de les Ciències Experimentals
  • Altres requisits: Nivell proficiency d’anglès
  • Matèries: Recerca / Laboratori

USPIR: Què significa?

La Unitat de Suport a les Propostes Internacionals de Recerca i Innovació (USPIR) és un departament clau dins de la Fundació URV. La seva missió és facilitar i promoure la participació de la comunitat acadèmica de la URV en projectes de recerca i innovació a nivell internacional. Això inclou la col·laboració amb altres institucions i l’optimització de les propostes de recerca per a la seva presentació en convocatòries internacionals.

Informació addicional i com presentar la sol·licitud:

Els candidats interessats poden trobar tota la informació detallada sobre aquest procés selectiu a la web oficial de la Fundació URV a la següent adreça: https://www.fundacio.urv.cat/ca/fundacio/borsa-treball/2023/.

Per presentar la sol·licitud i obtenir més detalls sobre el procediment, si us plau, visiteu la següent pàgina web: https://www.fundacio.urv.cat/ca/fundacio/borsa-treball/.

Aquesta és una oportunitat única per als professionals que busquen una carrera en el camp de la recerca i la gestió a una universitat de renom com la URV. Amb una data límit per a la presentació de sol·licituds el 17 de setembre de 2023, es recomana als candidats interessats que no dubtin a consultar la informació completa proporcionada per la Fundació URV i a presentar les seves sol·licituds dins del termini establert.

No deixeu passar aquesta oportunitat de formar part d’una institució que promou la recerca i l’excel·lència acadèmica, especialment en l’àmbit internacional a través de la USPIR. La Fundació URV espera rebre les vostres sol·licituds i donar la benvinguda a nous talents en el seu equip de suport a la gestió de la recerca i la innovació.

Font: Universitat Rovira i Virgili

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *