Ajuntament de la Pobla de Massaluca: Subvenció de 24.700 € per a Equipament Cultural

La Pobla de Massaluca, un petit i encantador municipi situat a la comarca de la Terra Alta, ha rebut una excel·lent notícia que segurament farà feliços els seus veïns. La Diputació de Tarragona ha anunciat recentment la concessió d’una substanciosa subvenció de 24.700,00 € a l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca. Aquesta subvenció té com a finalitat principal el finançament del projecte d'»Equipament Casal Cultural».

La notícia arriba com una gran oportunitat per a la Pobla de Massaluca, ja que aquesta subvenció es troba inclosa dins de la convocatòria de subvencions destinades a inversions municipals culturals o d’interès ciutadà. Aquestes inversions són específicament destinades a l’adquisició de béns inventariables per a equipaments culturals i elements patrimonials, i corresponen a l’any 2022.

L’equipament d’un Casal Cultural pot tenir un impacte significatiu en la vida dels ciutadans i en la promoció de la cultura local. Aquest tipus d’espais solen ser centres d’activitats culturals, com ara exposicions d’art, tallers, concerts, xerrades i altres esdeveniments que enriqueixen la vida cultural de la comunitat. També són lloc de trobada per als residents, promovint la cohesió social i la interacció entre veïns.

Amb aquesta subvenció, l’Ajuntament de la Pobla de Massaluca podrà adquirir l’equipament necessari per a aquest Casal Cultural, garantint així que els veïns puguin gaudir d’una àmplia gamma d’activitats culturals i que es pugui preservar i promoure el ric patrimoni cultural de la regió.

La notícia és, sens dubte, una gran fita per a la Pobla de Massaluca i un exemple de com les institucions locals i provincials poden treballar juntes per fomentar la cultura i millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Es espera que aquesta inversió cultural contribueixi a enfortir la comunitat i atraure visitants interessats en descobrir la riquesa cultural d’aquesta encantadora localitat de la Terra Alta.

Font: Ajuntament de la Pobla de Massaluca

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *