L’Aleixar, amb el seu Ajuntament al capdavant, mostra el seu suport i solidaritat amb el poble marroquí

L’Ajuntament de l’Aleixar ha convocat aquest matí, a les dotze del migdia, un minut de silenci a la plaça de la Vila per mostrar la solidaritat i el suport del municipi amb el poble marroquí, víctima d’un gran terratrèmol registrat la nit del passat divendres i que ha deixat nombroses víctimes – més de 2.300 segons l’últim balanç oficial – així com més de 2.000 persones ferides i nombrosos danys materials. 

A la convocatòria celebrada a l’Aleixar hi han assistit diversos representants de la comunitat magribina que viu a l’Aleixar i l’alcalde, Pitu Biosca, els ha convidat a posar-se a costat seu i dels regidors i regidores de l’equip de Govern que presidien l’acte. 

A les dotze del migdia han sonat les campanes que marcaven l’hora i, un cop ha finalitzat l’últim toc, l’alcalde ha llegit un breu comunicat i a continuació ha convidat tothom a fer un minut de silenci. 

 Un cop ha finalitzat aquest respectuós i sentit minut de silenci s’ha donat l’acte per acabat, entre els aplaudiments de les persones presents. 

Finalment, l’alcalde ha tingut una breu conversa amb els representants de la comunitat marroquina, tan per reiterar-los la seva solidaritat com, sobretot, per oferir-los l’ajut que puguin necessitar en aquests moments difícils per al poble marroquí. 

A hores d’ara, malauradament, el nombre de víctimes registrades segueix creixent i ja es compten més 2.300 persones mortes i més de 2.000 de ferides.  

Font: Ajuntament de l’Aleixar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *