President Aragonès: «Tot l’escalf a la població del Marroc i a tots els catalans i catalanes d’origen marroquí pels efectes devastadors del terratrèmol»

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha traslladat avui el condol a la població del Marroc i als catalans d’origen marroquí per les víctimes i els “efectes devastadors” que ha deixat el terratrèmol d’aquesta matinada.

«Des d’aquí, tot l’escalf a la població del Marroc i també a tots els catalans i catalanes d’origen del Marroc que avui estan vivint aquests esdeveniments amb un grandíssim dolor, un dolor que compartim la resta del país”, ha expressat durant l’acte del 25è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Col·lectius dels Pobles, organitzat pel CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions).

El cap de l’Executiu ha explicat que el Govern està en contacte amb les autoritats locals i s’ha posat a disposició per col·laborar davant aquesta situació d’emergència. Aquesta tarda el president ha tingut l’oportunitat de parlar amb l’ambaixadora del Marroc a l’estat espanyol, a qui ha ofert l’ajuda dels serveis d’emergència de la Generalitat de Catalunya, des de Bombers fins a Protecció Civil, i tot el suport des del punt de vista humanitari.

També ha destacat que la propera setmana es convocarà el Comitè Català d’Ajut Humanitari “per vehicular la solidaritat amb aquest poble que està patint els efectes d’aquest terratrèmol”.

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *