La Generalitat obre un nou canal de WhatsApp. gencat.cat

La Generalitat ha activat un canal de difusió propi a WhatsApp, la principal eina de missatgeria instantània. La nova funcionalitat ‘Canals’ de l’aplicació de Meta permet difondre de forma ràpida, senzilla i privada continguts d’alt valor per a la ciutadania. També facilita que aquesta informació oficial es pugui compartir ràpidament i arribi a molta més gent.

Amb aquest pas, la Generalitat es converteix en una de les deu institucions públiques de l’Estat que ja té un canal verificat a WhatsApp. Així, s’afegeix a la llista de xarxes socials com TikTok, Instagram, X (Twitter), Facebook, Telegram i LinkedIn, on @gencat ja suma més de mig milió de seguidors.

Què s’hi pot trobar

Seguint el model ja consolidat a Telegram, el nou canal de WhatsApp serà l’únic perfil institucional de la Generalitat en aquesta plataforma. S’hi emetrà diàriament informació de nous serveis, ajuts i tràmits, notícies rellevants i avisos o alertes de protecció civil.

Com utilitzar el servei

La nova funcionalitat estarà disponible per als usuaris de la plataforma els propers dies i apareixerà en una pestanya anomenada ‘Actualitzacions’.

Per rebre les novetats de la Generalitat de Catalunya a WhatsApp cal:

  1. Obrir l’última versió de l’aplicació al telèfon o al navegador web.
  2. Accedir-hi des de l’enllaç gen.cat/whatsapp o cercar “Generalitat de Catalunya” a l’apartat ‘Actualitzacions > Canals’ de l’aplicació.
  3. Seleccionar el canal.
  4. Prémer el botó ‘Segueix’.

Els canals de WhatsApp

Els canals de WhatsApp són una eina de comunicació unidireccional perquè els usuaris puguin seguir de forma privada allò que els interessa. La Generalitat estrena el canal el mateix dia que l’empresa Meta fa el llançament del producte a nivell mundial i és una de les poques institucions que des del primer dia ja disposa d’un compte verificat.

Font: Gencat

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *