Les docents de les llars d’infants municipals es formen sobre el desenvolupament d’eines socials en l’etapa de zero a tres anys

Les docents de les llars d’infants municipals han participat enguany en una formació amb assessorament sobre el desenvolupament d’eines socials en l’etapa de zero tres anys. La formació, titulada Límits i gestió de conflicte, ha anat a càrrec de la pedagoga i psicòloga Sonia Kliass, especialista en desenvolupament infantil de zero a set anys. Es tracta d’una de les accions emmarcades en el conjunt d’actuacions encaminades a la formació i la millora continua del personal de les llars d’infants municipals. De fet, aquesta formació a càrrec de Kliass es va iniciar fa dos anys i en els darrers cursos les docents s’han format i assessorat sobre la mirada respectuosa en l’etapa de zero a tres anys i sobre els materials i els espais de l’estança.

A principis d’aquest setembre, dies abans de l’inici de curs, les docents de les llars d’infants municipals han finalitzat la tercera formació amb Kliass, la qual s’ha desenvolupat amb sessions teòriques entre els diferents equips educatius i amb l’assessorament directe a cada llar.

Sonia Kliass, psicòloga, especialista en desenvolupament infantil 

Kliass va treballar durant molts anys amb infants i ara es dedica a la formació, assessorament i consultes a famílies i professionals de l’educació infantil. Les seves principals referències són la visió pikleriana i la pedagogia Waldorf. És la fundadora del primer centre amb pedagogia Waldor a les comarques gironines i autora dels llibres L’art de posar límits i L’art de donar llibertat.

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *