Subvenció de la Diputació de Tarragona per una actuació inclosa a l’eCatàleg

La cultura i l’art escènic continuen sent punts clau en el suport i promoció dels municipis de la província de Tarragona. En aquesta línia, la Diputació de Tarragona ha anunciat una nova subvenció destinada a impulsar una actuació inclosa a l’eCatàleg, una plataforma que promou i difon les activitats culturals i artístiques a la regió. L’ajuntament de Blancafort és el beneficiari d’aquesta ajuda, que s’ha concedit per un import de 400,00 euros.

L’actuació que rebrà aquesta subvenció és obra del grup CiaMelaBuffa i està programada per al 26 d’agost de 2023. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça dels Arbres i portarà per títol «Laboratori portàtil exterior». Aquesta actuació promet ser una experiència artística única que enriquirà la vida cultural de Blancafort i oferirà als ciutadans i visitants una oportunitat de gaudir de l’art en un entorn públic.

L’eCatàleg, impulsat per la Diputació de Tarragona, és una eina que té com a objectiu principal promoure i donar visibilitat a les activitats culturals que es duen a terme en la província. Aquest catàleg en línia és una plataforma d’accés lliure que ofereix informació actualitzada sobre esdeveniments culturals, exposicions, actuacions teatrals i moltes altres expressions artístiques que es desenvolupen a la regió.

La concessió d’aquesta subvenció és un exemple més del compromís de la Diputació de Tarragona amb la promoció de la cultura i les arts escèniques a tot el territori. L’ajuda econòmica a l’actuació de CiaMelaBuffa a Blancafort servirà per garantir que aquesta experiència artística sigui accessible per a tots els interessats i contribuirà a enfortir la vida cultural de la localitat.

En resum, la Diputació de Tarragona continua sent un aliat fonamental per als ajuntaments i els artistes locals, promovent l’art i la cultura com a elements clau per enriquir la vida de les comunitats. L’actuació del grup CiaMelaBuffa a Blancafort, gràcies a aquesta generosa subvenció, serà sens dubte una cita inoblidable per als amants de les arts escèniques a la regió.

Font: Ajuntament de Blancafort

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *